Descoperă cel mai puternic și util instrument de cunoaștere a omului:

Curs fizionomie - citirea chipului după descifrarea trăsăturilor faciale


Acest curs este susținut de Ciprian Cucu, Specialist în Citirea Chipului, Coach & Consilier în Dezvoltare Personală

EXTRA BONUS - Acces pe viață atât la cursul LIVE cât și la cursul Online. Poți repeta cursul ori de câte ori vei dori

Apasă DOAR dacă ai făcut deja Minicursul de CITIRE A CHIPULUI...altfel, citește mai departe că ai ce afla!

În prima parte a paginii, vei citi aceeași descriere ca în pagina în care îți vorbeam despre Minicurs! Dacă ai făcut deja Minicursul, atunci știi despre ce vorbesc! Apasă pe buton pentru a te direcționa către informațiile suplimentare. Dacă însă nu ai achiziționat Minicursul - Tehnici de Citire a Chipului și este pentru prima dată când citești despre aceste informații, atunci închide și citește TOT textul de mai jos fiindcă îți promit că va merita!

Descoperă O Nouă Și Puternică Modalitate De A Cunoaște Oamenii - Citirea Trăsăturilor Faciale

Dragă Prietene,

Ți-ar plăcea să ai la dispoziția ta o metodă simplă, testată și dovedită prin care să reușești să-ți înțelegi emoțiile tale și ale celor din jur?

Să înțelegi care sunt interesele omului din fața ta, dincolo de ce dorește acesta să-ți afișeze? Să poți să-ți îmbunătățești atât relațiile personale, cât și cele de business, doar uitându-te la celălalt și să înțelegi cu cine și cum trebuie să interacționezi? 

Atunci citește în continuare...

Pentru că ceea ce vei citi în continuare te va ajuta să înțelegi că tot ce am scris mai sus se poate...și nu doar atât...

Și această metodă o sa îți crească nivelul de calitate al relațiilor, al autocunoasterii, al carierei, și chiar al veniturilor de 5-10 ori...

În primul rând imaginează-ți că poți să înțelegi un om așa cum este el, iar cel mai important să îți înțelegi vocația și prin urmare cum să-ți pui plusurile în aplicare pentru a deveni cea mai bună variantă posibilă.

Știu! Acum te gândești... cum poate ”chestia” asta ca doar uitându-te la fața cuiva să știi lucruri despre el?

Înainte să-ți spun eu cum, vreau să-ți răspunzi la niște întrebări simple:

Ți s-a întâmplat vreodată să-ți dai seama că cineva te minte, doar după fața lui?


Ți s-a întâmplat vreodată să iei o decizie sau să etichetezi din start o persoană fiindcă...”Uită-te și tu puțin la fața lui. Ți se pare că ar fi bun la/de încredere/în stare să....”?


Ți s-a întâmplat să nu ai încredere în cineva la primă vedere, chiar dacă nu ai mai avut un istoric cu acea persoană, însă chipul lui pur și simplu nu-ți inspira încredere?


Ai avut vreodată impresia că oamenii care arată într-un anumit fel (chei, cu nasul mare, cu ochii verzi, etc) sunt într-un fel specific? (de neîncredere, buni, răi, etc)?


Ți-a fost vreodată cineva antipatic/simpatic doar după chipul său, chiar dacă nu îl/o cunoșteai?


Te-ai îndrăgostit vreodată la prima vedere?


Așadar, vreau să te întreb...

Nu ți se pare că sunt destule lucruri pe care le citești deja doar de pe fețele oamenilor?!

Dacă ai răspuns cu DA la măcar una din întrebări, observi că și tu, fără să vrei uneori, te iei și după chipul celui din fața ta atunci când iei o decizie, sau ai o anumită stare caracteristică.

Gândește-te că sunt oameni care au studiat aceste lucruri la un nivel mult mai profund și au ajuns la rezultate remarcabile despre cunoașterea omului dincolo de lucrurile pe care le faci deja într-un mod intuitiv...

Chipul nu este altceva decât un puzzle care afișează INTERIORUL NOSTRU

NU E "LIE TO ME", NU E "THE MENTALIST"!

NU E VORBA DESPRE CITIREA EXPRESIILOR FACIALE. Nu e nevoie să stai cu lupa și să observi când a clipit și din ce sprânceană ți-a făcut cu ochiul...

Aia e cu totul o altă metodă care arată de fapt omul cum e el doar în acel moment...iar unele lucruri ce țin de gestică se pot învăța.

Ceea ce facem noi aici e CITIREA TRĂSĂTURILOR FACIALE.

Practic fiecare trăsătură spune ceva despre noi. Și ce e interesant e că aceeași trăsătură la alți oameni poate spune alt lucru fiindcă puzzle-ul (chipul său) are o altfel de construcție. 

Astfel, cunoscând tehnicile de citire a trăsăturilor faciale, reușim să deslușim corect temperamentul, caracterul, personalitatea, cum gândește acel om în general, ce îl preocupă, pe ce pune accent, care este aspectul pe care ar trebui să pună accentul mai mult, cum negociază, cum vede viața, ce îl definește în orice aspect al vieții?!

Nu faptul că ai dat de oameni care ți-au făcut rău e problema, ci ABILITATEA TA de a judeca oamenii a fost problema!!!  

Oamenii se schimbă...

Da și Nu!

Oamenii de fapt nu se schimbă ci scot la suprafață o altă imagine a sinelui care era demult prezentă, dar încă neactivă!

Dacă ai fi putut observa de la început predispozițiile acelui om, nu te-ai mai fi amăgit că la început lucrurile mergeau bine și să crezi că așa vor merge toată viața.

Oamenii reacționează diferit în contexte diferite și e normal acest lucru...

Nu ai de unde să știi cum va reacționa acel om într-un context total nou fiindcă nici el nu știe asta, iar fiecare individ are propriul stil de evoluție personală

ÎNSĂ...ce poți să observi sunt predispozițiile acestuia și astfel îți asumi că omul poate ajunge și altfel decât ai fi crezut de la început.

Poți să vezi în celălalt doar ceea ce se află deja în tine!

Ți-ar plăcea să știi ce potențial se află în tine, să aflii care îți sunt plusurile de care poate nici tu nu ești conștient, pentru a lucra cu tine în a ajunge cea mai bună variantă a ta fără să fie necesar zeci de ședințe la tot felul de terapeuți
Ți-ar plăcea să-ți conștientizezi emoțiile predominante care te guvernează și să înveți cum să lucrezi cu acestea pentru a fi în armonie cu ele?
Ți-ar plăcea să știi cum să te poziționezi corect față de alte persoane? Cum să interacționezi cu oricine pe limba lui?!
Ți-ar plăcea să poți cunoaște ce tip de personalitate, ce temperament are omul care ți se prezintă?
Ți-ar plăcea să-ți înțelegi mai bine familia, oamenii apropiați, să le înțelegi motivele din spatele modului lor de a fi și de a acționa?
Ți-ar plăcea să știi că deții un oarecare control și că nu te mai lași ușor de influențat de oricine și să știi în cine și pe ce să-ți bazezi încrederea?

Și totuși... cum poți să faci toate acestea? Plus ce mai spuneai de carieră, negocieri, angajați?!

PĂI, poți începe prin a studia omul terminând facultăți, masterate, doctorate în psihologie și alte cursuri conexe...

Să mergi la tot felul de terapii, unele bazate pe știință altele pe metode care mai de care mai miraculoase.

Să renunți la ceea ce faci acum ca să îți dedici tot timpul pe acest subiect....

SAU, ai putea cheltui zeci și sute de mii de lei (da, sute de mii de lei) pe cursuri, mentorate...

Sau... mai este și altă cale...

Însă înainte să îți spun asta, vreau să mă introduc:

Numele meu este Ciprian Cucu!

Sunt Fizionomist, Coach, Consilier în Dezvoltare personală, Trainer, Public Speaker, Consultant în citirea trăsăturilor faciale pentru diverse servicii.

Am început acest drum din dorința și plăcerea de a cunoaște omul din...

toate aspectele sale și am învățat că până la proba contrarie orice e posibil.

Prin urmare, scopul meu în momentul de față este să ajut oamenii cât și entitățile juridice prin oferirea celor mai bune soluții, astfel încât să putem reinstala lucrurile cărora le simțim lipsa, să îmbunătățim experiențele și relațiile cu cei din jurul nostru, să ne redescoperim ca persoane și să reușim tot timpul să atingem potențialul maxim știind cum să utilizăm instrumentele ce le avem la îndemână.

Pentru acest lucru ofer consultanță pentru persoane fizice atât față în față cât și la distanță; cursuri de specialitate, ca cel de față, unde învățăm oamenii tainele citirii trăsăturilor faciale și oportunitatea de a beneficia de un program de implementare și aprofundare a informațiilor prin noțiuni practice și, nu în ultimul rând, servicii oferite persoanelor juridice în domeniul afacerilor, resurselor umane, domenii competiționale, etc...

Am reușit să fac toate aceste lucruri momentan în rândul a sute de oameni prin intermediul conferințelor și cursurilor susținute în toată țara, cât și a consultanțelor oferite tuturor celor care au simțit nevoia de a primi o informație care să-l ajute în propriilor scopuri, rezultatele fiind senzaționale!

Am reușit astfel să implementez un program de curs structurat în 2 module de unde oamenii pot prelua o bază informațională complexă cu toate tehnicile care dau rezultate și sunt ușor de înțeles, cu aplicabilitate atât în viața de zi cu zi, în relațiile personale cât și în afaceri sau oriunde poate exista contact uman.

Nu m-am oprit doar la un curs de unde poți pleca cu informații complexe care clar îți vor îmbunătăți optica și modul de a privi viața și oamenii.

Practic e clar că după un curs de 3 zile întregi, nu vei reuși ieșind de acolo, să citești toți oamenii de pe stradă din toate punctele de vedere. În schimb ieși mai bogat informațional pe această temă însă la fel ca la școala de șoferi, examenul se dă în stradă! E nevoie de practică.

Astfel, am construit un program de mentorat cu o durată de 6 luni pentru cei ce termină Cursul de Citire a Chipului prin metoda Mian Xiang, cea mai complexă și utilă tehnică de citire a chipului! Un program în care te ghidez pas cu pas, zilnic, cu exerciții și îndrumări pentru a reuși la final să poți fi pregătit să folosești aceste tehnici la un nivel mai mult decât optim pentru ce înseamnă un fizionomist experimentat.

Pe lângă acest program, am construit împreună cu Alice Macrina, unul din cei mai buni coach din țară și partenera mea în același timp, un program de Relații Împlinite ce combină aceste tehnici de citire a chipului cu tehnici de autocoaching, astfel încât să reușești de unul singur, dar și alături de noi, să ai cea mai bună relație posibilă cu tine însuți, ca mai apoi să poți să găsești partenerul ideal, sau să îmbunătățești relația pe care o ai cu actualul partener, alături de care să reușești să-ți construiești o relație împlinită! 

ÎN CE ALTCEVA MAI POȚI FOLOSI FIZIONOMIA?!  

Pe lângă ce am scris anterior, pe lângă cunoașterea personală, atât a ta, cât și a celor din jurul tău...

Păi...gândește măreț...

Îți garantez că vei vinde mai bine, înțelegând de la început cu cine stai de vorbă, chiar și fără să scoată un cuvânt pe gură

Poți înțelege de la început cu cine urmează să faci afacerea

Vei ști mult mai bine cum să recrutezi oameni, dincolo de ce îți vor spune li vor dori să afișeze

Vei înțelege ce carieră îți este potrivită

Vei lega relații mai bune între departamente/echipe

Și lista poate continua...

Acum, ce ai de învățat este cum poți să ajungi să ai astfel de rezultate...

Nu trebuie să devii un fizionomist dacă nu asta îți dorești, dar...  

Dacă ești gata să:

Muncești mai inteligent cu tine, nu din greu

Să fii încrezător în tine și în capacitățile tale

Să vinzi/negociezi cu un as în mânecă mereu la tine:

Să ajuți mai multi oameni, înțelegându-i

Să afli ce spune fața ta despre tine...

Să înveți cum să te cunoști și să te armonizezi mai bine

Atunci o să iubești asta:

Curs - Tehnici de Citire a Chipului

Apasă ca să afli ce vei învăța aici

Primul modul al cursului de Citire a Chipului prin metoda Mian Xiang introduce cursanții în arta străveche prin tehnici și metode atent elaborate. Modulul 1 tratează cunoștințe de bază și aprofundate, în special înțelepciunea celor 5 elemente: apă, lemn, foc, pământ, metal, astfel încât să asigure însușirea corectă și completă a informațiilor, pentru ca la finalul modulului, cursanții să fie în măsură a utiliza Fizionomia la un nivel avansat.

TEMATICA completă pentru MODULUL 1:

Împărțirea feței
Metode de citire a feței în funcție de zona predominantă
Dezvăluirea măștilor sociale
Tehnici de identificare a celor 5 elemente din fizionomia tradițională chineză
Identificarea tiparelor comportamentale
Tipologii umane și modul lor de manifestare/gândire
Cele 5 elemente din fizionomia tradițională chineză: Apă, Lemn, Foc, Pământ, Metal (cine este, cum gândește, abilități și slăbiciuni, potențial, destin, puterile secrete)
Tehnici de identificare a trăsăturilor faciale, analiza și semnificațiile acestora
Moduri de relaționare cu fiecare tipologie - pe baza celor 5 elemente
Analiza ridurilor și liniile de pe chip și a semnificației acestora

Apasă ca să afli ce vei învăța aici

Dacă pe parcursul Modulului I cursantul a fost introdus în fascinanta lume a Citirii Chipului, convins fiind de precizia și complexitatea tehnicilor învățate, Modului II îi va completa cunoașterea până la o profunzime uimitoare. Având la bază conceptele și noțiunile fundamentale, modulul avansat pune accentul pe particularitățile chipului uman, analizează individual trăsăturile faciale dar și interdependențele dintre acestea.

TEMATICA completă pentru MODULUL 2:

Se studiază în detaliu următoarele trăsături faciale:

Inserția părului
Textura și culoarea părului
Fruntea
Sprâncenele
Urechile
Ochii
Nasul
Gura
Pomeții
Fa-Ling Line
Filtrumul
Bărbia
Gâtul

Studiul celor 12 Palate:  

Cariera
Viața
Sănătatea
Bogăția
Călătoriile
Părinții
Norocul & Virtutea
Căsătoria
Frații
Averea
Copiii
Sprijinul

Cum îți dai seama dacă partenerul te înșală?!

Cum reușești să influențezi oamenii din jur?  

Acum vei putea să îți răspunzi cu o mai mare ușurință la următoarele întrebări:

Ce se află în spatele aparențelor?
Care este adevărata personalitate a omului din fața ta?
Care este adevăratul mesaj și intenția din spatele vorbelor sale?
Ce înlănțuire de evenimente au dus la formarea lui ca om?

Arta chinezească de Citire a Chipului prin metoda Mian Xiang, datează de milenii, timp în care a fost...

îmbunătățită gradual.

Beneficiind de avansul științei moderne și de acuratețea din ce în ce mai fină a identificării și interpretării trăsăturilor faciale specifice fiecărei persoane, FIZIONOMIA a devenit un instrument de cunoaștere incomparabil și deosebit de eficient în zilele noastre.

Tehnicile îmbunătățite și adaptate la ambițiile societății moderne, te vor introduce în descifrarea trecutului, prezentului și viitorului unei persoane, prin simpla privire a trăsăturilor faciale ale acesteia.

Distanța dintre ochi, forma sprâncenelor, curbura buzelor, proeminența nasului sau poziționarea urechilor, indică trăsături specifice de caracter ale individului, modul în care evenimentele din timpul vieții i-au șlefuit personalitatea și deciziile pe care este predispus să le ia în viitor.

Chipul este un instrument deosebit de precis și eficient în comunicare. Zilnic privim și “citim” zeci sau sute de chipuri, identificăm și comunicăm cu cei din jurul nostru după o serie de reguli bine întipărite în noi, mai mult sau mai puțin conștientizate.

Deciziile pe care le luăm sunt influențate de mesajul ascuns ce ne-a fost transmis prin expresia chipului, prin mimică și prin forma trăsăturilor faciale ale celui de lângă noi.

Într-adevăr Citirea Chipului este o artă, bazată pe înțelepciunea străveche a celor 5 elemente: apă, lemn, foc, pământ, metal; predată prin tehnici și metode specifice de observare și interpretare.

Tehnicile de Citire a Chipului Mian Xiang studiază trăsăturile specifice, contururile, formele, textura, nuanța tenului, umbrirea feței și alte elemente care dezvăluie mai mult decât dorește persoana analizată să se știe despre ea. Se trasează astfel o Hartă a tiparului comportamental, a potențialului și a destinului personal.

Cuvintele pot fi nesincere, gesturile pot fi înșelătoare, însă fața niciodată NU minte!

Tehnicile de citire a chipului nu necesită acordul celuilalt pentru a-l evalua dintr-o privire, fiind cea mai utilizată metodă în afaceri, management la nivel de micro/macroîntreprindere, recrutări, asigurări, presă, imobiliare, securitatea personalului și a informațiilor, bănci și multe alte domenii unde este necesar contactul uman și evaluarea rapidă și corectă.

Modul de predare este dinamic, interactiv și pe alocuri distractiv, asigură instrumentele necesare înțelegerii și aplicării cunoștințelor în timp real, iar tot ce mai ai de făcut este să privești chipul celor din jurul tău. Programul de predare va fi completat cu etape de practică, în care vor fi evidențiate și însușite corect elementele teoretice dobândite.

Din acest moment, vei privi la tine și lumea întreagă cu alți ochi!

Cui i se adresează acest curs?

Femeilor și bărbaților care s-au întrebat mereu ce înseamnă trăsăturile lor faciale. Forma gurii și a ochilor lor, linia maxilarului – toate acestea reflectă situații de viață cărora a trebuit să le faci față, începând din copilărie.
Celor care sunt în relații de lungă durată și vor să înțeleagă mai bine nevoile emoționale și fizice ale partenerului de cuplu.
Celor care simt că sunt la o răscruce. Atunci când te confrunți cu o decizie importantă care privește cariera sau relația de cuplu, trăsăturile tale oferă indicii asupra direcției care ți se potrivește cel mai bine.
Părinților care vor să-și îmbunătățească relația cu copiii. Lucrurile prin care trece copilul tău sunt întipărite pe fața lui sau a ei și citirea feței te ajută să ajungi din nou la copilul tău.
Angajatorilor care sunt în procesul de selecție a candidaților și vor să știe despre punctele forte și talentele potențialilor angajați.
Managerilor și organizatorilor care caută o metodă să îmbunătățească interacțiunile la locul de muncă și să delege sarcini într-o manieră cât mai optimă, bazându-se pe caracterul fiecărui  membru al echipei
Oricărei persoane, de la un simplu om ce dorește să cunoască mai multe până la un psiholog/om de afaceri/designer interior, etc.  

Prima dată am cumpărat Minicursul și mi s-a părut foarte super structurat. Am mai făcut acest curs înainte, cu un alt trainer, însă acolo s-a trecut prea repede peste informații și nu a fost asa structurat și complex. Dacă nu aș fi citit o carte înainte, mi-ar fi fost și mai greu să asimilez informațiile pe atunci. Însă după ce am urmărit Minicursul tău, m-am hotărât să achiziționez ambele module, mai ales că mi se pare foarte util să ai înregistrările peste care să te poți reuita ori de câte ori ai nevoie, iar o carte e mai greoaie de urmărit. Cursul de asemenea a fost foarte fain explicat, atât cel online cât și cel LIVE și astfel am decis să merg mai departe cu tine și în programul de mentorat. Îl recomand cu mare încredere pe Ciprian!

Laura Armiean

Specialist Marketing

Da, Sunt Gata Să Învăț Despre Cum Poți Citi Oamenii După Chipul Lor

797 Lei

Modulul 1 - Tehnici de Citire a Chipului

Tehnica celor 5 elemente
Tehnica împărțirii în cele 2 măști
Tehnica celor 3 etaje de pe chip
Semnificația ridurilor
Suport de curs electronic
Diplomă digitală & printată
Acces pe viață la cursul online și cursul LIVE

Cea Mai Bună Ofertă

1197 Lei

Modulul 1 + Modulul 2

DISCOUNT DE APROX 400 LEI!
Acces la ambele module cu toate beneficiile aferente
Acces atât la varianta ONLINE cât și varianta LIVE

Cea mai bună ofertă de pe piață

797 Lei

Modulul 2 - Tehnici de Citire a Chipului

Fiecare trăsătură luată separat
Tehnica celor 12 palate
Exemple de profile tipice
Harta anilor pe chip
Semnificația alunițelor
Cum să afli dacă cel din fața ta te înșală/minte sau nu
Suport de curs electronic
Diplomă digitală & printată
Acces pe viață la cursul online și cursul LIVE

Ai acces la Modulul 2 DOAR DACĂ ai achiziționat Modulul 1

Multe alte beneficii la pachet

Ce Face Ca Acest Curs Să Fie Atât De Grozav:


Acces pe viață

Primești un user și o parolă cu care te poți loga site-ul nostru, acolo unde este deja urcat cursul în format video. Poți să-l urmărești ori de câte ori dorești GRATIS!

Online&Offline

Trimestrial, organizez și cursul LIVE, la care ai acces de asemenea GRATUIT! Ai acces atât la cursul online cât și la cursul LIVE, indiferent că îl susțin pe internet sau în orașul tău!

Mentorat practic

Nu îți furnizez niște informații și atât. Ai suportul meu pentru a te ajuta în implementarea informațiilor printr-un program de mentorat cu exerciții practice!

Cel mai complex curs la cel mai accesibil preț

Nu o spunem noi, o spun cursanții noștri care au trecut și prin cursurile altor traineri. Primești informații complexe la un preț corect!

”Ce Poți Să-Mi Garantezi Și Ce Nu?”

Îți garantez că vei prelua de la acest CURS informații în plus față de ce știai sau oricum ți se va prezenta într-un mod nou.

De asemenea îți garantez că vei putea prelua informații care, puse în practică, îți vor aduce deja rezultate diferite și o zic cu simț de răspundere.

Acest CURS a fost deja probat în cele mai mari orașe din țară și îmbunătățit în urma feed-back-urilor aduse de către participanți.

Surpriza a fost că la aceste prezentări au venit și oameni care au urmat și alte cursuri sau au participat și la alte prezentări din domeniu, oferite de alți traineri ce folosesc aceleași tehnici sau altele diferite și mi-au spus că în aceste zile (3 zile durează tot cursul) au avut acces la informații și predate într-o formă care nu se compară cu ce oferă ceilalți de pe aceeași piață, poate unii dintre ei chiar mai bine văzuți, menționând că acest program acoperă toate nevoile pentru care au început un astfel de curs la un preț mult mai accesibil.

Acum acest lucru, legat de ce primești în altă parte nu pot să garantez, însă pot să garantez că astea au fost unele din feed-back-urile participanților.

Mai pot să garantez că nu te vei plictisi! Crede-mă e o provocare acest program online fiindcă mie unul îmi place să am contact fizic cu oamenii din sală, să pun întrebări, să fie o prezentare interactivă și pentru asta am depus tot efortul ca această prezentare să fie asemenea celor din sălile de curs, în care să nu simți când trec atâtea ore (stai liniștit, cursul a fost împărțit în mai multe videouri pentru varianta online)

Pe lângă toate astea, vei avea acces la aceeași prezentare mereu pe platformă și te vei putea uita la ea ori de câte ori vei dori să reauzi sau să revezi unele informații.

Garantez că nu-ți vei folosi timpul și banii de ”pomană”!


DAR

Să ne facem înțeleși...

Dacă vrei ca după 3 zile a unei prezentări online sau chiar LIVE, să începi să citești oamenii pe stradă mai ceva ca ”Cal Lightman”, NU ÎȚI RECOMAND ACEST PROGRAM!

Acest CURS este un program complex ce te va ajuta în orice activitate sau domeniu atâta timp cât vorbim de oameni, din care într-adevăr vei putea prelua niște informații valoroase ce pot fi practicate, dar nu ai cum să fii un fizionomist după parcurgerea unui curs!!! (pentru asta există un program de mentorat pe câteva luni)

TESTIMONIALE

Iată Ce Spun Unii Dintre Cursanți:

Gabriel Bălănescu, Antreprenor & Co-Founder ”Trăiește Fără Limite”

”De excepție cursurile, am învățat atât de multe despre clienții pe care îi servim și cred că cel mai valoros a fost să învăț despre mine, pentru a ști care îmi sunt lucrurile pe care trebuie să mă concentrez pentru a îmi îmbunătăți ˝livrarea˝ serviciilor. Felicitări Ciprian, valoarea pe care o oferi prin cursurile tale este extraordinară și de folos oricărei persoane ce lucrează cu alți oameni și nu numai. Te salut!”

Alice Macrina, Psiholog, Consilier Vocațional, Coach

"Informațiile din curs m-au ajutat în sesiunile de coaching&training, să cunosc detalii mult mai exacte și profunde înainte ca ei să le comunice. Fără să vrei începi să vezi oamenii altfel!"

Cristina Malea, Inginer IT

"Dacă înainte erau persoane care nu-ți plăceau pentru un motiv sau altul, aici înțelegi de ce. Practic te face să vezi omul din fața ta de la 2D la 5D. De ce este important să cunoști oamenii și pe tine? E important pentru că indiferent din ce domeniu ai face parte, ești înconjurat mai mult sau mai puțin de oameni. Spus pe scurt, cursul te duce la nivelul în care parcă ai un fel de aparat cu raze X care vede în mintea și în sufletul omului din fața ta, indiferent câte măști ar purta.”

Anemari Lugosy, Project Manager

"La modul general, felul în care prezinți, pe înțelesul tuturor + exemplificările făcute, m-a făcut să urmez cursul și să particip și când ai susținut modulele live. Sunt enorm de multe informații primite. Felicitări pentru ceea ce faci și pentru felul în care o faci!"

George Popa, Inginer aeronave

"Am făcut cursul din curiozitate și trebuie să spun că a depășit cu mult așteptările! Am început să înțeleg comportamentul unor cunoștințe, m-a ajutat să evit conflicte atât în viața personală cât și în cea profesională. Personal am urmat atât cursul cât și programul de Mentorat!"

Andreea Roman, Antreprenor

"Pur și simplu e genial! Îmi place foarte mult modul direct și concret în care prezintă toate detaliile. Am avut o imagine de ansamblu ce m-a ajutat să devin mai disciplinată și organizată. Îl recomand oricând cu încredere!"

Pe bune, chiar e posibil așa ceva?!

Dacă ar fi să-ți răspund scurt, atunci DA, ți-aș zice că e posibil!

Dar te înțeleg...

Ceea ce nu cunoaștem ni se pare greu de crezut. Și chiar îți recomand să nu crezi tot ce ți-am zis ci să te convingi singur.

Am realizat și un proiect public pe Facebook, unde am analizat în cadrul unei postări 500 Poze a 500 de oameni total diferiți, din toată țara, unde am făcut o scurtă descriere caracterizatoare fiecăruia în doar 14 zile! Acest lucru poate fi verificat oricând pe pagina personală, iar din cele 500 de persoane, doar 2 au spus că nu se recunosc în descriere, însă...întrebarea mea a fost ”Cât de mult lași să te cunoști tu pe tine încât să accepți acele lucruri că ele chiar te definesc?”

Personal am nevoie să colaborez cu oameni deschiși care chiar își doresc să afle lucruri din acest domeniu, iar pentru că acest domeniu e încă nou pentru România și încă e nevoie să se creeze o educație a mișcării, nici nu-mi doresc să urmezi un curs întreg!

Din acest motiv am creat acest MINICURS de doar 2 ore în care îți voi explica și arăta mai pe îndelete că DA, e posibil și că #NUEMAGIEEFIZIONOMIE! 

Dar... Dacă Ești Gata Pentru A Urma Un Curs De Citire A Chipului...

Te aștept cu cele mai bune oferte, să lucrăm împreună în dezvoltarea ta personală contribuind cu niște informații valoroase și predate într-un mod profesionist, în cadrul Cursului - Tehnici de Citire a Chipului

797 Lei

Modulul 1 - Tehnici de Citire a Chipului

Tehnica celor 5 elemente
Tehnica împărțirii în cele 2 măști
Tehnica celor 3 etaje de pe chip
Semnificația ridurilor
Suport de curs electronic
Diplomă digitală & printată
Acces pe viață la cursul online și cursul LIVE

Cea Mai Bună Ofertă

1197 Lei

Modulul 1 + Modulul 2

DISCOUNT DE APROX 400 LEI!
Acces la ambele module cu toate beneficiile aferente
Acces atât la varianta ONLINE cât și varianta LIVE

Cea mai bună ofertă de pe piață

797 Lei

Modulul 2 - Tehnici de Citire a Chipului

Fiecare trăsătură luată separat
Tehnica celor 12 palate
Exemple de profile tipice
Harta anilor pe chip
Semnificația alunițelor
Cum să afli dacă cel din fața ta te înșală/minte sau nu
Suport de curs electronic
Diplomă digitală & printată
Acces pe viață la cursul online și cursul LIVE

Ai acces la Modulul 2 DOAR DACĂ ai achiziționat Modulul 1

Ce vei primi la pachet indiferent ce vei alege:

Acces pe viață la informații, atât pentru varianta online cât și offline
3 zile de informații teoretice și practice împărțite în 2 module, în mai multe videouri, conform fiecărei tehnici abordate
Fișa trăsăturilor personale
Alte bonusuri surpriză
50% Complete

GET MY BEST SELLING BOOK - FREE

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close