Înregistrarea WEBINARULUI

Cum Să Ai Curaj Să Îți Schimbi Jobul Actual Ca Să Trăiești Din Vocație

Află ce profesii ți se potrivesc și care sunt primi pași esențiali pe care trebuie să îi faci ca să-ți schimbi profesia actuală cu cea potrivită

Ce obții concret dacă primești înregistrarea acestui webinar

#1

vei ști care sunt domeniile și profesiile vocației tale

#2

îți vei cunoaște și confirma punctele tale forte pe care te poți baza de acum înainte, deci gata cu nesiguranța și neîncrederea

#3

vei afla Strategia în 3 pași care te ajută să fii mereu sigur de alegerile pe care le faci, în carieră și nu numai

#4

afli care este sursa curajului de a face schimbări ca să nu te mai simți blocat la jobul care nu te împlinește

Alte beneficii:

Obții claritate și certitudine cu privire la propria persoană
Descoperi sursa curajului de a face schimbări, ca să nu te mai simți blocat la job-ul care nu te împlinește
Afli cum să-ți transformi profesia în vocație
Devii încrezător în abilitățile și punctele tale forte
Știi pe ce calități și abilități te poți baza când va trebui să iei decizii în carieră

Cine
suntem noi?

Ciprian Cucu

Fizionomist, Psiholog, Coach & Consilier în Devoltare Personală

La început, nu înțelegeam de ce oamenii nu erau ca mine!

Mă așteptăm ca oamenii sa fie cum sunt eu și astfel ajungeam dezamăgit. Fizionomia mi-a dat ocazia să-i cunosc pe ceilalți, înțelegându-mă mai bine pe mine.

Acum sunt unul dintre puținii traineri de fizionomie din țară, alegând să folosesc de altfel această abilitate atât pentru a-i învăța pe alții, dar în special pentru a-i ajuta. Acest lucru nu a fost posibil până nu am observat mai întâi cât de mult m-a ajutat pe mine acest instrument!
Prin urmare, scopul meu este să ajut atât oamenii cât şi companiile prin oferirea celor mai bune soluţii, astfel încât să reinstalăm lucrurile cărora le simţim lipsa, să îmbunătăţim experienţele și relaţiile cu cei din jurul nostru, să ne redescoperim ca persoane şi să reuşim tot timpul să ne exprimăm potenţialul ştiind cum să utilizăm instrumentele ce le avem la îndemână.

Am reușit să fac toate aceste lucruri lucrând cu sute de oameni prin intermediul conferințelor și cursurilor susținute în toată țara, cât și a consultanțelor oferite tuturor celor care au simțit nevoia de a primi o informație care să-i ajute în propriile scopuri, rezultatele fiind senzaționale!

Acum, împreună cu Alice, dezvoltăm programe transformaționale de autocunoaștere și împlinire vocațională.

Alice Macrina

Psiholog, Coach, Consilier Vocațional și Consilier în Dezvoltare Personală

Sunt psiholog în domeniul Resurselor Umane și de 15 ani susțin oamenii să se descopere, să se îmbunătățească pe plan personal și profesional și să trăiască împliniți în această viață.

Întâi am activat în corporații. Timp de 8 ani am format angajați din mediul corporatist să își găsească locul jobul potrivit în organizație și să își facă treaba cu mai multă plăcere și împlinire.

Dar simțeam că viața e mai mult decât un job de la 9 la 6 așa că după ani de formări, practică și voluntariat în domeniul coachingului și trainingului, am luat decizia să îmi pun în valoare potențialul: am pornit propria firmă de Coaching și training în 2016

Pe lângă baza de psiholog, sunt trainer și consilier vocațional acreditat ANC, trainer și coach acreditat de John Maxwell în România și în SUA.

După cum observi toată activitatea mea profesională a fost și este despre oameni.

Cred în unicitate, autenticitate și sunt o susținătoare a celor care cred că există mereu o variantă îmbunătățită a lor și a vieții pe care o trăiesc, indiferent de aspect.

Pentru că misiunea mea este să aduc claritate și structură în viața celor care vor rezultate concrete, te ajut să îți cunoști talentele și abilitățile, și să ai încredere deplină în tine ca să poți genera bani din vocația ta.

Împreună cu Ciprian, construim programe transformaționale, unice în România prin combinația de instrumente pe care le folosim, pentru ca tu să îți cunoști drumul în viață, să îl urmezi cu încredere și să te bucuri de alegerile pe care le faci atât în plan personal cât și profesional.

Înregistrarea WEBINARULUI

Cum Să Ai Curaj Să Îți Schimbi Jobul Actual Ca Să Trăiești Din Vocație

Află ce profesii ți se potrivesc și care sunt primi pași esențiali pe care trebuie să îi faci ca să-ți schimbi profesia actuală cu cea potrivită

Completează datele de mai jos pentru a primi înregistrarea webinarului

Cum Să Ai Curaj Să Îți Schimbi Jobul Actual Ca Să Trăiești Din Vocație

Prin acest acord ne dai dreptul să folosim datele tale conform Termenelor si Conditiilor. Te asigurăm că datele tale sunt în siguranță și vom folosi acest nr de telefon strict pentru ce ți-am promis!

Close