fă testul de mai jos și vei afla care este elementul tău


Găsirea elementului tău te poate ajuta să obții o mai mare claritate în fiecare aspect al vieții tale - de la relațiile personale și profesionale la educație și carieră

CLARITATE ÎN A ALEGE CARIERA POTRIVITĂ

A te simți în elementul tău este cheia succesului.

Cheia pentru a te simți în elementul tău este să știi ce și cum să faci tot ce vrei să faci.

MY ELEMENT te ajută să găsești claritate în alegerea carierei care ți se potrivește, fie că ești la început de drum sau în reconversie profesională, prin cunoștințele pe care ți le oferă fizionomia și prin intermediul instrumentului numit coaching + materiale practice de lucru, vei putea înțelege în ce direcție să-ți îndrepți talentele și cum poți trăi din ele, simțindu-te mereu în elementul tău. Practic primești răspuns la întrebările: „Eu la ce aș fi bun?” și „Cum pot să fac bani din vocația mea?”

CLARITATE PERSONALă & SOLUțII LA PROVOCăRILE PE CARE LE INTAMPINI CEL MAI DES

Vei afla care este adevăratul tău element - nu doar cine ești, ci ceea ce ești menit să fii! 

Cu MY ELEMENT, nu este doar posibil - este simplu! Utilizând fizionomia ca cel mai puternic instrument de cunoaștere a omului, și coachingul, ca cel mai eficient instrument de lucru și evoluție a omului, te putem ajuta să înțelegi ce îți determină emoțiile și de ce. Te vom îndruma spre armonie cu aceste emoții, astfel încât să ai răspunsuri concrete la întrebări concrete. Poate ești o Apă introvertă dar cu potențial în zona creației, poate ești un Lemn cu excese de furie dar care poate fi un bun organizator, un Foc fără o direcție clară a vieții dar care creează conexiuni cu aproape oricine, un Pământ confuz dar pe care toți și l-ar dori în echipă, un Metal mâhnit dar care știe că poate oferi mai mult decât cred alții despre el.

Și când vine vorba de asta, ce este mai bine decât să te simți tu însuți? Când te cunoști și te înțelegi, când îți știi plusurile și minusurile și cum să le folosești pentru a depăși orice obstacol - atunci viața devine clară și ușoară.

CONSTRUIEȘTI ȘI DEZVOLȚI RELAȚII SOLIDE 

Când te înțelegi pe tine însuți, începi să-i înțelegi pe ceilalți. Pentru că ceilalți nu sunt altceva decât oglinzi ale diferitelor părți din tine.

Vei înțelege care este persoana potrivită pentru tine într-o relație și cum poți fi mereu în armonie cu ea.

Avem un program dedicat acestei direcții a relațiilor.

Dar nu vorbim doar despre relațiile de cuplu. Relații pot fi și de prietenie, de parteneriat, de cunoaștere, care la rândul lor necesită cunoaștere în procesul construirii și consolidării lor.

PRODUSE DE LUCRU

ÎN CURÂND

CINE SUNTEM NOI

Ciprian Cucu

Fizionomist, Coach & Consilier în Devoltare Peronslă

Sunt unul dintre puținii traineri de fizionomie din țară, alegând să folosesc de altfel această abilitate atât pentru a-i învăța pe alții, dar în special pentru a-i ajuta. Acest lucru nu a fost posibil până nu am observat mai întâi cât de mult m-a ajutat pe mine acest instrument!

Prin urmare, scopul meu este să ajut atât oamenii cât şi companiile prin oferirea celor mai bune soluţii, astfel încât să reinstalăm lucrurile cărora le simţim lipsa, să îmbunătăţim experienţele și relaţiile cu cei din jurul nostru, să ne redescoperim ca persoane şi să reuşim tot timpul să ne exprimăm potenţialul ştiind cum să utilizăm instrumentele ce le avem la îndemână.

Am reușit să fac toate aceste lucruri lucrând cu sute de oameni prin intermediul conferințelor și cursurilor susținute în toată țara, cât și a consultanțelor oferite tuturor celor care au simțit nevoia de a primi o informație care să-i ajute în propriile scopuri, rezultatele fiind senzaționale!

Alice Macrina

Psiholog, Coach, Consilier Vocațional și Consilier în Dezvoltare Personală

Pentru mine, viața este despre oameni. De aceea, pasiunea Mea Sunt Oamenii, și modul prin care reușesc ei, în mod unic, să trăiască viața pe care o proiectează. Cred în unicitate, autenticitate și sunt o susținătoare a celor care cred că există mereu o variantă îmbunătățită a lor și a vieții pe care o trăiesc, indiferent de aspect. 

Contează să obții acea claritate despre Cine Ești și Cine vrei Să Devii astfel încât să te inspire la acțiune.

Pentru că misiunea mea este să aduc claritate și structură în viața celor care vor rezultate concretefacilitez învățarea și schimbarea pentru toți cei care vor să trăiască din plin având rezultatele și viața pe care și-o doresc. Susțin acest proces prin câteva abilități cheie: autenticitate, ascultare profundă, deschidere, comunicare asertivă și intenționată, dăruire și împărtășire, conectare și relaționare autentică.

Coachingul oferă acest context de exprimare deplină, liberă și orientată spre soluțiiși am ales să îl practic încă din 2014 și apoi să îl și predau, cu rezultate care mi-au oferit o poziție remarcabilă în Top 50 Coach din România în anul 2019.

Prin acest rol, te susțin să scoți la lumină acele resurse, experiențe, valori și credințe care să te susțină pentru împlinirea ta în viața relațională.

EXEMPLE CELEBRE CU CELE 5 ELEMENTE

cARE ESTE ELEMENTUL TĂU?

Fă cunoștință cu tine!

REZERVĂ-ȚI LOCUL ÎN CALENDARUL MEU DE MAI JOS

Ai acces la calendarul meu zilnic destinat oamenilor ca tine. Găsește-ți ziua și ora potrivită și hai să stăm de vorbă!

Close