Un Program Bazat Pe Filozofia Celor 5 Elemente De Citire A Chipului Și Tehnici De Coaching

UN Proiect CU TOTUL UNIC ÎN ROMÂNIA

Program Pentru Relații Împlinite

Cum Să-ți Înțelegi Și/Sau Găsești Partenerul După Chipul Tău Și Al Lui

Fă Cunoștință Cu Un Program Ce Te Ajută Să Te Cunoști Pe Tine, Pe Celălalt Și Relația În Care Ești/Vrei Să Fii

În aproximativ 4 ore... vei învăța dintr-un program cu totul unic, cum să reușești să te descoperi pe tine, cum să te armonizezi pe tine, astfel încât să știi cu adevărat de cine ai nevoie, cum arată persoana de care ai nevoie, ca în final să reușești, prin exerciții practice, să te înțelegi mai bine atât pe tine cât și pe celălalt și să ajungi cu ușurință într-o relație împlinită, indiferent că ești deja într-una, sau dorești să găsești pe cineva cu care să ți-o întemeiezi.

Dragă Prietene/ă,

Ți-ar plăcea să reușești să-ți înțelegi emoțiile și să reușești să înveți cum să ți le armonizezi?

Să înțelegi de ce te simți atras/ă de un anumit tipar de om și să știi care e cel mai potrivit pentru tine?

De asemenea, dacă ai deja o relație, sau îți întemeiezi una, să reușești să menții acea relație la un nivel împlinitor? 

Atunci citește în continuare...

Pentru că ceea ce vei citi în continuare te va ajuta să înțelegi că tot ce am scris mai sus se poate...și nu doar atât...

Și acest program o sa îți crească  calitatea vieții personale și relaționale de 5-10 ori...

În primul rând imaginează-ți că poți să ai relația care te împlinește pe toate planurile alături de omul pe care
ți-l dorești și care îți este potrivit

Știu! Poate te gândești acum ”cum să fie posibil așa ușor să lucrezi și cu tine, să-ți găsești si ”alesul/aleasa” ?” și dacă ai deja o relație, sau îți întemeiezi una cu ”alesul/aleasa” de mai devreme, să fie totul împlinitor?

Înainte să-ți spun eu cum, vreau să-ți răspunzi la niște întrebări simple:

Ți s-a întâmplat vreodată să-ți dai seama că nu ai reacționat ok într-o situație în care ziceai că de fapt celălalt e de vină?
Te-ai gândit vreodată ce au în comun toți bărbații/femeile cu care te tot întâlnești sau intri în relații?
Dacă ești deja într-o relație de multă vreme, ai observat că sunt momente în care parcă totul e super din toate privințele, dar sunt și momente când parcă nu înțelegi de ce mai stai în relația asta?
Te-ai întrebat vreodată de ce atragi oameni în jur asemănători ție?
Ai observat că oamenii care au o relație împlinitoare, sunt și în viața de zi cu zi mulțumiți și în armonie cu ei înșiși ?
Ai observat că atunci când ești blocat pe un segment, parcă ești blocat în toate?

Așadar, vreau să te întreb...

Nu ți se pare că atunci când TU ești bine cu tine, găsești și oamenii potriviți și totul pare să meargă bine pe toate planurile?

Dacă ai răspuns cu DA la măcar una din întrebări, înseamnă că reușești să observi că dacă ai ști cum să lucrezi cu tine, ai reuși să înțelegi ulterior cum să lucrezi și la relația pe care ți-o dorești sau o ai deja!

Programul acesta fix așa a fost gândit! Să te ajute să te cunoști și să te armonizezi cu tine, ca ulterior să știi ce ai nevoie și cum să găsești sau să atragi pe cine ai nevoie și dacă intri deja într-o relație, sau ești deja într-una, să știi ce să faci ce ține de tine, astfel încât să ai o relație împlinită...

Crezi Că Meriți O Relație Împlinită?

Acesta nu este doar un curs în care afli de la niște guru secretul relației fericite!

În primul rând este un program pentru TINE! Relația împlinită este doar un rezultat al faptului că tu lucrezi în prealabil cu tine!

Lasă-mă să-ți explic!

În general oamenii spun că se cunosc pe ei...ceea ce e minunat; însă de obicei, ca fizionomist, dacă îi iau repede și le cer să îmi spună despre ei doar 3 plusuri și 3 minusuri, constată că le trebuie ceva timp până să mi le spună.

Așa că acest program vine la pachet cu tehnica celor 5 elemente, care să te ajute să te descoperi pe tine! Desigur, pentru că vorbim despre un program de relații, am ales să folosesc acest instrument și filozofia lui, exclusiv în sfera relațiilor. Informațiile pe care le afli despre tine sunt atât pentru viața personală cât și cea relațională. Adică afli ce te definește, în special din punct de vedere emoțional. Ulterior Alice te învață cum să lucrezi cu ceea ce deții, astfel încât să ajungi să te armonizezi pe tine!

Practic să înveți să te pui bine cu tine din toate aspectele, dar în special emoțional!

După ce ai reușit această performanță, îți va fi cu mult mai ușor să înțelegi pe cine ai nevoie cu adevărat lângă tine și mai mult, vei înțelege și cum arată o astfel de persoană și până la urmă, de ce te simți atras/ă de anumite persoane. Înțelegându-te pe tine și ce ai cu adevărat nevoie, te ajut să-l înțelegi mai bine pe cel/cea cu care alegi să fii într-o relație, astfel încât să știi la ce să te aștepți și cum să răspunzi la ceea ce e posibil să apară pe durata relației o dată cu timpul.

Astfel că nu va mai fi cazul să simți nevoia că trebuie să ”lucrezi” la celălalt, ci să ai convingerea că trebuie să ”lucrezi” la tine pentru a-l înțelege mai bine și să reușești ca din starea Eului tău adult să gestionezi orice s-ar ivi. Într-un final, știind mereu cum să-l abordezi și înțelegi cu adevărat, de fapt ce se află în spatele nevoii celuilalt, vei reuși, cu maturitate, să duci relația la un nivel împlinitor pentru amândoi!


Imaginează-ți Cum Ar Fi Dacă:


Nu ai mai fi nevoit/ă să găsești de fiecare dată explicații de ce lucrurile nu merg în viața ta, de ce găsești numai același tipar de om, de ce nu poți și tu să îți găsești pe cineva potrivit pentru tine?!  
Cum te-ai simți, dacă te-ai trezi dimineața și pur și simplu ai simți că viața îți este așa cum vrei tu să fie pentru tine?!
Crezi că ai avea mai multă încredere în tine și te-ai simți mult mai bine dacă ai știi cum să te armonizezi interior, cum să fii stăpân pe modul tău de manifestare?  
Și cum ar fi dacă...ți-ai găsi partenerul potrivit...fără să-l cauți?! Și asta pentru că ai ști cum ești tu, știi ce poți cere de la celălalt, ce ai nevoie și știi că acesta va veni singur/ă la tine?!  
Imaginează-ți că știi deja cu cine merită să-ți petreci timpul și cu cine nu, pe termen lung, chiar dacă la început totul pare bine și frumos...și imaginează-ți că poți să te înțelegi armonios cu omul de lângă tine, indiferent câți ani au trecut peste relația voastră deja!  

Chiar e posibil? Tu nu știi cum e relația mea, câte îndur, sau de când încerc să-mi găsesc pe cineva! Oricum toți bărbații/femeile sunt la fel

Îți spun un secret...dacă ești într-o relație toxică și încă stai în ea...înseamnă că încă ai un interes! Că îți place să numești acel interes ”copiii” sau de fapt sunt banii, afacerile sau multe altele, adevărul e că da, nu am cum să-ți promit că dintr-o relație în care înduri să fii bătută/accepți critici toată ziua, dintr-o dată lucrurile vor fi mai frumoase decât în rai!


Dacă ești singur/ă...e pentru că ai ales TU să fii așa! În orice moment ai putea să intri într-o relație, doar că te scuzi că nu găsești acea persoană care să fie cum vrei tu să fie! Și te-aș întreba cum vrei să fie? De ce consideri că o astfel de persoană ar sta lângă tine? E corect față de el/ea să ceri ceea ce vrei să aibă, iar el/ea să te accepte din start așa cum ești, și cu bune și cu rele?!


Toate aceste atitudini sunt adevăruri, dar în același timp sunt scuze. Da, scuze! Scuze care vin dintr-o atitudine de victimă de cele mai multe ori! Nu spun că nu e adevărat ceea ce tu trăiești și simți în legătura cu viața ta relațională, însă îți spun că astea ți se întâmplă fiindcă îți e confortabil să trăiești în rolul de victimă! Pot părea cuvinte dure și nu asta îmi e intenția, așa că vreau să-ți prezint cum vom lucra:

Filozofia celor 5 elemente ne spune că fiecare om este caracterizat din perspectiva a două dintre acestea. Ele vin la pachet cu anumite stări, trăiri, cu care noi jonglăm în viața noastră în toate ariile, inclusiv spectrul relațional. Ce facem în acest program este să te ajutăm să te descoperi mai bine, astfel încât să ieși cu ușurință din Triunghiul Dramatic, întâlnit cel mai des în relațiile de cuplu. Facem acest lucru prin detaliiși exerciții concrete, individuale, menite să te scoată din triunghi indiferent de elementele ce te caracterizează!

Și totuși...cum?

Poți alege să mergi în continuare cum ai mers și până acum...încercare-eroare, cu ceea ce deja știi și aplici

sau

Poți primi ajutor profesionist, într-un program cu totul UNIC în România! Dar înainte să-ți spun mai exact cum...dă-ne voie să ne prezentăm

Ciprian Cucu

Fizionomist, Coach & Consilier în Devoltare Peronslă

Sunt unul dintre puținii traineri de fizionomie din țară, alegând să folosesc de altfel această abilitate atât pentru a-i învăța pe alții, dar în special pentru a-i ajuta. Acest lucru nu a fost posibil până nu am observat mai întâi cât de mult m-a ajutat pe mine acest instrument!

Prin urmare, scopul meu este să ajut atât oamenii cât şi companiile prin oferirea celor mai bune soluţii, astfel încât să reinstalăm lucrurile cărora le simţim lipsa, să îmbunătăţim experienţele și relaţiile cu cei din jurul nostru, să ne redescoperim ca persoane şi să reuşim tot timpul să ne exprimăm potenţialul ştiind cum să utilizăm instrumentele ce le avem la îndemână.

Am reușit să fac toate aceste lucruri lucrând cu sute de oameni prin intermediul conferințelor și cursurilor susținute în toată țara, cât și a consultanțelor oferite tuturor celor care au simțit nevoia de a primi o informație care să-i ajute în propriile scopuri, rezultatele fiind senzaționale!

Alice Macrina

Psiholog, Coach, Consilier Vocațional și Consilier în Dezvoltare Personală

Pentru mine, viața este despre oameni. De aceea, pasiunea Mea Sunt Oamenii, și modul prin care reușesc ei, în mod unic, să trăiască viața pe care o proiectează. Cred în unicitate, autenticitate și sunt o susținătoare a celor care cred că există mereu o variantă îmbunătățită a lor și a vieții pe care o trăiesc, indiferent de aspect. 

Contează să obții acea claritate despre Cine Ești și Cine vrei Să Devii astfel încât să te inspire la acțiune.

Pentru că misiunea mea este să aduc claritate și structură în viața celor care vor rezultate concretefacilitez învățarea și schimbarea pentru toți cei care vor să trăiască din plin având rezultatele și viața pe care și-o doresc. Susțin acest proces prin câteva abilități cheie: autenticitate, ascultare profundă, deschidere, comunicare asertivă și intenționată, dăruire și împărtășire, conectare și relaționare autentică.

Coachingul oferă acest context de exprimare deplină, liberă și orientată spre soluții, și am ales să îl practic încă din 2014 și apoi să îl și predau, cu rezultate care mi-au oferit o poziție remarcabilă în Top 50 Coach din România în anul 2019.

Prin acest rol, te susțin să scoți la lumină acele resurse, experiențe, valori și credințe care să te susțină pentru împlinirea ta în viața relațională.

Am reușit astfel să implementăm un program structurat în 4 module de unde poți prelua o bază informațională complexă cu toate tehnicile care dau rezultate și sunt ușor de înțeles, cu aplicabilitate în relațiile personale.

Nu ne-am oprit doar la un curs de unde poți pleca cu informații complexe care clar îți vor îmbunătăți optica și modul de a privi viața și oamenii.

Practic e clar că după un program online de 4 module, cam câte o oră per modul, nu vei reuși ca următoarea zi să-ți transformi radical viata relațională. În schimb îți va fi cu mult mai ușor să lucrezi cu tine și să îi ”citești” pe ceilalți, indiferent că vorbim de un nou partener sau vorbim de o relație deja existentă.

Astfel, am construit un program de suport pe această temă pe termen lung, un grup de Facebook privat în care vei avea acces la întâlniri, Live-uri, Webinarii lunare, susținute de Alice și Ciprian, cu acces pe viață! Un grup în care dezbatem problemele cu care te confrunți și găsim împreună soluțiile și abordările potrivite pentru a ajunge cea mai bună varianta a ta, a partenerului pe care ți-l dorești sau îl ai, a relației împlinitoare pe care ți-o creezi.


Uite Exact Ce Vei Primi În Acest Program

Modulul 1

Fizionomia în viața personală și relațională (partea I)


În acest modul facem cunoștință cu Tehnica de citire a chipului Mian Xiang, bazatăm pe cele 5 elemente, aflăm care sunt elementele noastre guvernante, cum arată aceste elemente pe chipul oricărui om și cum reușim să le identificăm, vorbim despre cum e fiecare element într-o relație, astfel încât atât tu să te înțelegi mai bine cât și să știi la ce să te aștepți din partea celuilalt.

ModulUL 2

Fizionomia în viața personală și relațională (partea II)


După ce am identificat elementele, vorbim despre ce ți se potrivește, de ce te simți atras de persoanele în cauză, care sunt compatibilitățile între oricare 2 persoane, după tehnica Mian Xiang, aflând practic cum să te comporți cu persoana cu care ești deja într-o relație sau cu care vei intenționa să fii în viitor. De asemenea tot aici ți se vor prezenta tehnici exclusive prin care vei putea observa de la bun început dacă există compatibilitate crescută sau nu, cum să observi acest aspect foarte ușor și vei afla principalele trăsături ale oamenilor fideli, respectiv infideli. Aici vei înțelege de ce partenerul nu mai e la fel cum era la început.

ModulUL 3

Tehnici de coaching pentru viața personală și relațională (partea I)


În acest modul vei înțelege în detaliu Metoda Triunghiului Dramatic ”persecutor - victimă - salvator” și fiecare rol în parte, astfel încât să înțelegi care sunt premisele care conduc la relații toxice și conflictuale. De asemenea, vei afla cum poți ieși din acest triunghi prin intermediul analizei tranzacționale din psihologie, pe care o vom dezbate în detaliu cu exemple practice și ușor de implementat în viața ta.

Modulul 4

Tehnici de coaching pentru viața personală și relațională (partea II)


În final, vei înțelege particularizarea fiecărui element din metoda Mian Xiang, în fiecare rol din triunghiul dramatic, cât si diferite tehnici și îndrumări pentru a ști ce trebuie să faci concret în relaționarea cu partenerul tău, pentru a-l ajuta să iasă din triunghi, indiferent de elementele din fizionomie de pe chipul său.

De Asemenea, Ți-am Pregătit Câteva BONUSURI:

După cum spuneam, vrem să oferim calitate, așa că venim în întâmpinarea acestui program cu următoarele bonusuri:

Ședință de coaching cu Alice Macrina

Beneficiezi de o ședință gratuită cu unul dintre cei mai buni coach din țară, care să te ajute în demararea propriilor obiective relaționale.

Fișa elementelor personale

Pentru a-ți fi mai ușor să lucrezi exact pe ceea ce ai nevoie, îmi trimiți o poză cu tine și partenerul și îți specific care sunt elementele voastre.

Acces pe viață în grupul privat cu LIVE-uri și Webinarii lunare    

Ai acces într-un grup privat de Facebook în care se dezbat întâlniri lunare pentru a te ajuta la demararea procesului evoluției personale și relaționale.

Și...ești gata?

UN SUPERBONUS


Un voucher de 500 LEI pentru Modulul 1 al Cursului - Tehnici de Citire a Chipului*

În acest curs abordez în special Tehnica celor 5 elemente, cam o zi și jumătate, câte 2 ore/per element + celelalte tehnici care pot fi observate în poza alăturată. Fac acest lucru tocmai pentru a te ajuta să înțelegi mai bine fiecare element din toate privințele, nu doar din ceea ce reușesc să îți explic aici! Practic e UNICA reducere de acest gen pentru cursul de citire a chipului! Cursul este online, sesiunile de curs fiind înregistrate, iar trimestrial se organizează și cursul live online, la care de altfel vei avea acces. Practic în loc de 797 lei, vei putea achiziționa cursul la doar 297 lei

această ofertă este valabilă 45 de zile de la data achiziționării programului

”Ce Poți Să-mi Garantezi Și Ce Nu?”

Îți garantez că vei prelua de la acest PROGRAM DE RELAȚII ÎMPLINITE informații și tehnici de care nu știai sau oricum nu prezentate în acest mod.

Garantez că este un program UNIC în România! Singurul program de relații ce combină Fizionomia cu Coachingul!

De asemenea îți garantez că vei putea prelua informații care, puse în practică, îți vor aduce deja rezultate concrete și o zic cu simț de răspundere.

Acest PROGRAM DE RELAȚII ÎMPLINITE a fost deja probat în format bootcamp, unde am lucrat individual cu diferite cupluri, 8 zile, 12 ore pe zi, sub forma unui program pilot, de la care am obținut rezultate mai mult decât extraordinare. În continuare primim mesaje de la participanți!

Supriza a fost că la acest program au luat parte cupluri care cu adevărat au vrut să lucreze la bunăstarea relației lor și au specificat clar că au avut acces la informații predate într-o formă care nu se compară cu ce cunosc de pe aceeași piață.

Acum, legat de ce primești în altă parte nu pot să garantez, însă pot să garantez că acestea au fost unele din feed-back-urile participanților.

Pe lângă toate astea, vei avea mereu acces la program, pe platformă, și îl vei putea parcurge ori de câte ori vei dori să reauzi sau să revezi unele informații, tehnici și practici.

Garantez că îți vei folosi timpul și banii cu folso!


DAR

Să ne facem înțeleși...

Dacă vrei ca după 4 ore ale unui program online să îți schimbi viața în următoarea zi, NU ÎȚI RECOMAND ACEST PROGRAM!

Acest PROGRAM DE RELAȚII ÎMPLINITE este chintesența celor mai valoroase informații din fizionomie și coaching concepute special pentru îmbunătățirea relației personale și relaționale, însă e foarte posibil să lucrezi mult la tine pentru a reuși să ajungi la performanțele dorite. Pentru asta ai alături grupul de Facebook pentru suport, ședința de coaching cu Alice și suportul nostru pe parcursul întregului proces!

Uite Ce Spun Alții Despre Munca Pe Care O Depunem

R. Alina

Recăsătorită, cu un copil

Ajunsesem într-o etapă în care îmi luasem gândul de la o relație. Mi-am dat seama însă că regăsindu-mă pe mine, mi-am recăpătat curajul să mă implic într-o nouă relație. Lucrurile au fost extrem de clar explicate și ușor de aplicat!

G. Anton

Proaspăt logodit

Am fost puțin sceptic, însă eram într-o etapă în care, să fiu sincer, nu știam dacă să mai continui relația sau să o termin. Am fost împreună cu Mihaela, actuala logodnică, la bootcamp și după acea experiență am reușit să ajung în situația în care sunt! Îi recomand cu toată încrederea!

Da, Sunt Gata Să Descopăr Cum Să Mă Înțeleg Pe Mine, Cum Să-mi Găsesc Persoana Potrivită Și Cum Să Înțeleg Și Să Conviețuiesc Mai Bine Alături De Omul De Lângă Mine!

Este sau nu este pentru tine?

Pentru Cine Nu Este Acest Program: 


Acest program nu este pentru oricine, așa că dacă ești genul de persoană care dorește o relație ideală în care tu tot timpul ai dreptate și doar celălalt e de vină și vrei ca doar celălalt să se schimbe...NU E PENTRU TINE!!!

De asemenea, dacă nu ești hotărât/ă să te cunoști mai bine și în același timp să dorești să-l înțelegi și să ți cont și de celălalt, NU ESTE PENTRU TINE!!!

Și nu în ultimul rând, dacă crezi că e o formulă magică sau o tehnică prin care mâine te-ai schimbat și  o să găsești partenerul ideal și o să trăiți fericiți până la adânci bătrâneți...TE MINȚI SINGUR!

Pentru cei care mereu au dreptate

Pentru cei care niciodată nu au nicio vină

Pentru cei care vor ca DOAR celălalt să se schimbe

Pentru cei ce cred în formule magice


Este sau nu este pentru tine?

Pentru Cine Este Acest Program: 


În schimb, indiferent dacă ești singur/ă sau într-o relație, și dacă ești cu adevărat serios/ă în privința ta și a relației pe care vrei să ți-o întemeiezi sau o ai deja; dacă vrei să investești timp în a te ajuta pe tine și pe celălalt din relație; dacă vrei să îți ajustezi filozofia de viață sau comportamentul în sfera relațiilor, atunci acest program ESTE PENTRU TINE!

Pentru cei care sunt singuri, dar doresc o relație împlinită

Pentru cei care sunt deja într-o relație și vor să se îmbunătățească reciproc

Pentru cei dispuși să investească timp și răbdare

Pentru cei ce doresc să se cunoască mai bine, dar și să-l înțeleagă pe celălalt

Conceptul Programului: RELAȚII ÎMPLINITE (TU, PARTENERUL ȘI RELAȚIA)

Acest program a fost conceput astfel încât să pleci de la a îți îmbunătăți relația ta cu tine, ajungând astfel să îmbunătățești viitoarea sau actuala relație de cuplu!

Așa că în programul pe care ți l-am prezentat, combinăm toată informația pentru a te ajuta să te înțelegi mai bine, să reușești ulterior să lucrezi cu tine pentru a te armoniza mai bine. Vei conștientiza ce ți se potrivește cu adevărat, ce înseamnă asta pentru tine,  ca ulterior să știi cum să găsești  și cum arată persoana potrivită ție

De asemenea, dacă ești deja într-o relație sau intri într-una, să înțelegi și să reușești să o menții la un nivel împlinitor pentru amândoi.

Uite Exact Ce Primești La ”Pachet” Cu Acest Program

#1. Modulul 1 = Fizionomia în viața personală și relațională (partea I)

#2. Modulul 2 = Fizionomia în viața personală și relațională (partea II)

#3. Modulul 3 = Tehnici de coaching pentru viața personală și relațională (partea I)

#4. Modulul 4 = Tehnici de coaching pentru viața personală și relațională (partea II)

#5. Ședință de coaching cu Alice Macrina

#6. Fișa elementelor

#7. Acces pe viață în grupul privat cu Live-uri & Webinarii lunare

#8. VOUCHER DE 500 DE LEI pentru Modulul 1 al Cursului de Tehnici de Citire a Chipului

TOTAL

Vei primi bonus, după ce ai reușit să parcurgi tot programul, pe care poți să-l parcurgi și într-o zi, din punct de vedere informational, o ședință de coaching cu Alice Macrina. În această ședință de coaching pe care vi-o planificați împreună, tot din programul online, la care vei avea acces cu user și parolă imediat ce ai efectuat plata, veți discuta care e situația ta actuală, cu ce gând ai plecat în abordarea acestui program, astfel încât ea să reușească să te îndrume pe calea potrivită în atingerea acelui rezultat.

Și mai mult decât atât, ca să fiu sigur că știi ce elemente ai, atât tu cât și partenerul pe care îl ai deja, dacă e cazul, poți să-mi trimiți fotografiile pe adresa personală de email, unde îți voi atesta elementele care te/vă definesc, pentru a vă putea fi mai ușor să lucrați strict pe informația de care aveți nevoie.

Și pentru că totul trebuie sa fie un parcurs continuu, poți lua parte într-un grup secret de Facebook, special pentru tine, grup în care Alice va susține cu regularitate live-uri și webinarii pe diverse teme specifice relațiilor, inclusiv lucruri pe care le întâmpini în calea evoluției personale și relaționale. 

Practic ai acces atât la material cât și la noi...nu doar în aceste 4 ore de program, ci pe tot parcursul vieții, până atingi rezultatele dorite!

Acest program costă cu doar 97 de lei mai mult decât o analiză facială de cuplu și cu doar 17 lei mai mult decât o ședință de coaching cu Alice Macrina, însă...


*Acest preț de 497 Lei este valabil doar pentru următoarele 48 de ore! Apoi acest program poate fi achiziționat în continuare, însă prețul va fi 697 Lei!


Programul este ONLINE, având acces pe site cu un user și o parolă, pe care le vei primi imediat după ce efectuezi plata cu cardul!


Vreau Acum!

Obține Un Program Revoluționar Care Implică Propria Creștere Personală Și Relațională

Program UNIC Pentru Relații Împlinite

Ofertă Unică

2580 497 Lei

*doar pentru următoarele 48 de ore

4 module online de fizionomie și coaching
Ședință de coaching cu Alice Macrina
Fișa elementelor
Acces pe viață în grup privat de Facebook
Voucher de 500 de lei pentru Cursul de Citire a Chipului
mastercard

Experiența mea avută atât cu Ciprian cât și cu Alice poate fi definită de un singur cuvânt - pur și simplu GENIAL!

Andreea Roman

Antreprenor

Program UNIC Pentru Relații Împlinite, organizat de Ciprian Cucu Și Alice Macrina