my element

află tiparul tău relațional În Funcție De Fizionomia Chipului Tău ca să-ți găsești partenerul potrivit

Fă testul și află în 2 minute Elementul din Fizionomie și Tiparul Relațional Care Te Definește și Care Te Ajută Să-ți Găsești Partenerul Potrivit

"O relație solidă se construiește pe încredere și fundație stabilă."

Elementul pământ

FĂ TESTUL DE MAI JOS ȘI VEI AFLA CUM SĂ-ȚI GĂSEȘTI PARTENERUL POTRIVIT, CONFORM FIZIONOMIEI TALE

Vei putea afla acest lucru, cunoscându-ți elementul fizionomiei tale! Ulterior vei primi o serie de emailuri cu detalii legate de tiparul tău relațional, remedii prin care să construiești relații de lungă durată bazate pe încredere, susținere și respect reciproc și nu în ultimul rând vei înțelege ce tipar de persoană te atrage și de ce!

Ce Primești Concret în Urma acestui chestionar

Afli concret care este tiparul relațional conform fizionomiei chipului tău
Identifici tiparele nesănătoase din trecut și cum îți afectează relațiile actuale
Afli cum construiești încredere și conexiune profundă într-o relație
Devii conștient și încrezător pe abilitățile tale, pe baza elementului din fizionomia ta
Înțelegi de ce te atrag anumiți bărbați sau femei 
Descoperi cum și cu cine poți construi o relație de lungă durată
Afli cum să atragi și să menții relații sănătoase
Descoperi cum să atragi partenerii potriviți tiparului tău relațional
Înveți pașii pentru construirea și menținerea unei relații autentice potrivite ție
Vei crea relații bazate pe încredere reciprocă și  respect
Îți dezvolți capacitatea de a găsi un partener potrivit
Afli informațiile cheie elementului tău prin care să iei decizii corecte în relații

Primești răspuns la întrebarea:
"De ce Tind Să Am
Relațiile Pe Care Le Am?"


- Învață să te simți iubit/ă și apreciat/ă pentru cine ești cu adevărat și să oferi același lucru partenerului tău - 


Cine suntem noi?

Ciprian Cucu

Fizionomist, Psiholog, Coach & Consilier în Devoltare Personală

La început, nu înțelegeam de ce oamenii nu erau ca mine!

Mă așteptăm ca oamenii sa fie cum sunt eu și astfel ajungeam dezamăgit. Fizionomia mi-a dat ocazia să-i cunosc pe ceilalți, înțelegându-mă mai bine pe mine.

Acum sunt unul dintre puținii traineri de fizionomie din țară, alegând să folosesc de altfel această abilitate atât pentru a-i învăța pe alții, dar în special pentru a-i ajuta. Acest lucru nu a fost posibil până nu am observat mai întâi cât de mult m-a ajutat pe mine acest instrument!
Prin urmare, scopul meu este să ajut atât oamenii cât şi companiile prin oferirea celor mai bune soluţii, astfel încât să reinstalăm lucrurile cărora le simţim lipsa, să îmbunătăţim experienţele și relaţiile cu cei din jurul nostru, să ne redescoperim ca persoane şi să reuşim tot timpul să ne exprimăm potenţialul ştiind cum să utilizăm instrumentele ce le avem la îndemână.

Am reușit să fac toate aceste lucruri lucrând cu sute de oameni prin intermediul conferințelor și cursurilor susținute în toată țara, cât și a consultanțelor oferite tuturor celor care au simțit nevoia de a primi o informație care să-i ajute în propriile scopuri, rezultatele fiind senzaționale!

Acum, împreună cu Alice, dezvoltăm programe transformaționale de autocunoaștere și împlinire vocațională.

Alice Macrina

Psiholog, Coach, Consilier Vocațional și Consilier în Dezvoltare Personală

Sunt psiholog în domeniul Resurselor Umane și de 15 ani susțin oamenii să se descopere, să se îmbunătățească pe plan personal și profesional și să trăiască împliniți în această viață.

Întâi am activat în corporații. Timp de 8 ani am format angajați din mediul corporatist să își găsească locul jobul potrivit în organizație și să își facă treaba cu mai multă plăcere și împlinire.

Dar simțeam că viața e mai mult decât un job de la 9 la 6 așa că după ani de formări, practică și voluntariat în domeniul coachingului și trainingului, am luat decizia să îmi pun în valoare potențialul: am pornit propria firmă de Coaching și training în 2016

Pe lângă baza de psiholog, sunt trainer și consilier vocațional acreditat ANC, trainer și coach acreditat de John Maxwell în România și în SUA.

După cum observi toată activitatea mea profesională a fost și este despre oameni.

Cred în unicitate, autenticitate și sunt o susținătoare a celor care cred că există mereu o variantă îmbunătățită a lor și a vieții pe care o trăiesc, indiferent de aspect.

Pentru că misiunea mea este să aduc claritate și structură în viața celor care vor rezultate concrete, te ajut să îți cunoști talentele și abilitățile, și să ai încredere deplină în tine ca să poți genera bani din vocația ta.

Împreună cu Ciprian, construim programe transformaționale, unice în România prin combinația de instrumente pe care le folosim, pentru ca tu să îți cunoști drumul în viață, să îl urmezi cu încredere și să te bucuri de alegerile pe care le faci atât în plan personal cât și profesional.


Misiunea noastră:

Misiunea noastră este să te ajutăm să obții claritate, să înțelegi cum să ajungi să te simți în elementul tău ca să poți lua cele mai bune decizii legate de carieră, relații, propria ta viață!


Promisiunile noastre față de tine sunt:

Vei știi ce ți-a sabotat relațiile până acum și cum să alegi o relație sănătoasă pentru tine


Vei avea o imagine mai clară despre tine însuți și vei începe să te apreciezi mai mult.


Vei descoperi talentele și punctele forte care te fac unic


Îți vei dezvolta încrederea în tine și în capacitatea ta de a face o schimbare pozitivă în viața ta.Cum facem asta?

Noi ne bazăm pe una dintre cele mai puternice metode de cunoaștere ale omului: Fizionomia! Folosind Tehnicile Chinezești de Citire a Chipului, cunoscute de mai bine de 5000 de ani, îți dezvăluim chipul tău ca pe un puzzle unic de trăsături. 

Dar asta nu e tot!
"Chipul tău este oglinda gândurilor, emoțiilor și trăsăturilor tale unice, cu care te-ai născut și pe care le-ai dobândit pe parcursul vieții." Dar în spatele lor se află potențialul tău cel mai de preț, pe care îl poți trăi dacă îți cunoști calitățile, atuurile și darurile cu care ai fost înzestrat.
Prin combinarea fizionomiei cu coachingul, îți oferim oportunitatea să descoperi vocația ta și domeniile de carieră potrivite pentru tine și să le pui în practică.
Aceasta este o experiență unică în România, așa că nu rata ocazia de a-ți descoperi adevăratul potențial acum!


Dovada vie (la propriu):
a oamenilor care au lucrat cu noi 

Software
Tester

"Am dobândit claritate, echilibru și înțelegere mai profundă atât în relațiile semnificative cât și față de propria persoană.
Viața mea a devenit mai bună."

Alina Balaban

Avocat
&Coach

”Am învățat să pun și să îmi pun întrebări, să-mi privesc analitic convingerile limitative și reacțiile, în așa fel încât să le pot modela eu pe ele, nu ele pe mine"

Ioana Ochi

Payroll
Specialist

"Perspectiva prezentată in cadrul cursului m-a poziționat in mod diferit in raport cu persoanele din viața mea.  Mi-am îmbunătățit semnificativ calitatea relațiilor."

Mădălina Davidescu

Fizionomist

"O recomand pe Alice cu toată încrederea pentru profesionalismul ei și devotamentul cu care se implică în a te ajuta. A fost o experiență extraordinară pentru mine!"

Alisa Gabriela Popa

"Fă testul și vei afla cum să-ți găsești partenerul potrivit, conform fizionomiei tale"

Ciprian cucu

MY ELEMENT

Free Download

Sign up now to get your free guide

Enter your name and email to download this free guide

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close