Susținut de

Ciprian Cucu & Alice Macrina

Cum Îți Alegi Partenerul Potrivit Ca Să Nu Trăiești În Relații Disfuncționale

Află cum să-ți construiești relații împlinitoare și care sunt primi pași esențiali pe care trebuie să îi faci ca să-ți alegi partenerul potrivit sau să nu mai stai în relații toxice

2 Zile de TRAINING Live GRATUIT, pe 08-09 dec. 2023

Acest TRAINING LIVE
începe în:

08 dec. 2023, ora 18:30 - 20:30

și continuă pe 09 dec. 2023, ora 10:00 - 14:00

Acest TRAINING a avut loc!
Poți să te înscrii în continuare pentru a primi înregistrarea acestuia!

Ce obții concret dacă participi la acest Training:

Partenerul Potrivit

Îți crești abilitățile de evaluare și selecție a partenerului și cum să fii sigur că vă potriviți, conform fizionomiei voastre

Eliminarea Modelelor

Renunți la a mai repeta modelele de parteneri toxici și de conflicte din trecut

Presiunea Socială

Scapi de presiunea socială și așteptările celorlalți și de îndoielile legate de propriile calități și valori

Armonie & Înțelegere

Afli cum să instalezi armonie, înțelegere și susținere reciprocă, simțindu-te acceptat și iubit așa cum ești

Alte beneficii:

Înveți cum să pui limite sănătoase bazate pe valori personale și comune
Descoperi cum poți avea o comunicare deschisă și respectuoasă în cuplu
Afli cum să gestionezi conflictele cu partenerul
Înveți cum să diminuezi conflictele și comportamentele nesănătoase din cuplu  
Știi pe ce calități și abilități te poți baza când va trebui să iei decizii în relații

Rezervă-Ți Locul La
TRAININGUL Gratuit Din 08-09 Decembrie

Acest Training
Este Pentru Tine Dacă:


Nu experimentezi fericirea și împlinirea în relația de cuplu
Nu te simți acceptat/ă în totalitate în relațiile pe care le ai
Simți că nu evoluezi împreună cu partenerul, ca un cuplu
Vrei să simți empatie din partea partenerului tău
Îți este greu să acorzi încredere deplină unui partener de cuplu
Nu reușești să ai o comunicare ușoară cu partenerul în momentele tensionate
Te simți într-un cerc vicios între epuizare și confuzie
Îți este teamă de respingere sau abandon și nu te mai atașezi emoțional
Te afli într-o relație disfuncțională și vrei să te asiguri că ai făcut tot ce a ținut de tine
Nu îți alegi partenerii potriviți și nu știi cum să faci asta
Accepți parteneri nepotriviți doar de dragul de a nu rămâne singur/ă
Nu ești sigur de abilitățile și plusurile tale

Cine
suntem noi?

Ciprian Cucu

Fizionomist, Psiholog, Coach & Consilier în Devoltare Personală

La început, nu înțelegeam de ce oamenii nu erau ca mine!

Mă așteptăm ca oamenii sa fie cum sunt eu și astfel ajungeam dezamăgit. Fizionomia mi-a dat ocazia să-i cunosc pe ceilalți, înțelegându-mă mai bine pe mine.

Acum sunt unul dintre puținii traineri de fizionomie din țară, alegând să folosesc de altfel această abilitate atât pentru a-i învăța pe alții, dar în special pentru a-i ajuta. Acest lucru nu a fost posibil până nu am observat mai întâi cât de mult m-a ajutat pe mine acest instrument!
Prin urmare, scopul meu este să ajut atât oamenii cât şi companiile prin oferirea celor mai bune soluţii, astfel încât să reinstalăm lucrurile cărora le simţim lipsa, să îmbunătăţim experienţele și relaţiile cu cei din jurul nostru, să ne redescoperim ca persoane şi să reuşim tot timpul să ne exprimăm potenţialul ştiind cum să utilizăm instrumentele ce le avem la îndemână.

Am reușit să fac toate aceste lucruri lucrând cu sute de oameni prin intermediul conferințelor și cursurilor susținute în toată țara, cât și a consultanțelor oferite tuturor celor care au simțit nevoia de a primi o informație care să-i ajute în propriile scopuri, rezultatele fiind senzaționale!

Acum, împreună cu Alice, dezvoltăm programe transformaționale de autocunoaștere și împlinire vocațională.

Alice Macrina

Psiholog, Coach, Consilier Vocațional și Consilier în Dezvoltare Personală

Sunt psiholog în domeniul Resurselor Umane și de 15 ani susțin oamenii să se descopere, să se îmbunătățească pe plan personal și profesional și să trăiască împliniți în această viață.

Întâi am activat în corporații. Timp de 8 ani am format angajați din mediul corporatist să își găsească locul jobul potrivit în organizație și să își facă treaba cu mai multă plăcere și împlinire.

Dar simțeam că viața e mai mult decât un job de la 9 la 6 așa că după ani de formări, practică și voluntariat în domeniul coachingului și trainingului, am luat decizia să îmi pun în valoare potențialul: am pornit propria firmă de Coaching și training în 2016

Pe lângă baza de psiholog, sunt trainer și consilier vocațional acreditat ANC, trainer și coach acreditat de John Maxwell în România și în SUA.

După cum observi toată activitatea mea profesională a fost și este despre oameni.

Cred în unicitate, autenticitate și sunt o susținătoare a celor care cred că există mereu o variantă îmbunătățită a lor și a vieții pe care o trăiesc, indiferent de aspect.

Pentru că misiunea mea este să aduc claritate și structură în viața celor care vor rezultate concrete, te ajut să îți cunoști talentele și abilitățile, și să ai încredere deplină în tine ca să poți genera bani din vocația ta.

Împreună cu Ciprian, construim programe transformaționale, unice în România prin combinația de instrumente pe care le folosim, pentru ca tu să îți cunoști drumul în viață, să îl urmezi cu încredere și să te bucuri de alegerile pe care le faci atât în plan personal cât și profesional.

Rezervă-Ți Locul La
TRAININGUL Grauit Din 08-09 Decebrie

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să te ajutăm să obții claritate, să înțelegi cum să ajungi să te simți în elementul tău ca să poți lua cele mai bune decizii legate de carieră, partener, propria ta viață!

Promisiunile Noastre Față De Tine Sunt:

Vei începe să atragi parteneri care împărtășesc valorile și obiectivele tale
Relațiile tale vor deveni mai armonioase, bazate pe respect reciproc și comunicare deschisă
Experiențele pozitive în urma relațiilor pe care le vei construi îți vor aduce o stare generală de fericire și împlinire
Vei gestiona conflictele într-un mod constructiv, consolidându-ți relația

Acest TRAINING LIVE
începe în:

08 dec. 2023, ora 18:30 - 20:30

și continuă pe 09 dec. 2023, ora 10:00 - 14:00

Acest TRAINING a avut loc!
Poți să te înscrii în continuare pentru a primi înregistrarea acestuia!

Răspunsuri la posibile întrebări:

Cât mă costă acest Training?

Trainingul este gratuit, doar că atenție, nu va fi înregistrat! Vei avea acces doar dacă vei participa. Asigură-te că poți să îți iei liber vineri 2 ore și sâmbătă 4 ore din program

Există vreo garanție sau asigurare că acest curs va aduce rezultate reale în relația mea?

Dovada constă în oamenii cu care am lucrat și cu care lucrăm și în continuare, așa că da, există o garanție. Vorbim despre conștientizarea valorilor și a convingerilor care stau la baza acestora, cum să le comunicăm și să ne îngrijim de ele, ca în final să obții armonia cu partenerul după valorile și convingerile pe care le urmăm

Mă tem că participând la astfel de cursuri aș putea expune prea mult din viața mea personală. Cum este asigurată confidențialitatea?

Evenimentul e pe ZOOM dar nu va fi înregistrat. Ce s-a spus în momentul Trainingului, s-a spus doar atunci și nimeni altcineva nu va mai avea acces. De obicei nu facem așa ceva, dar fiindcă e un training mai intim și pe un subiect sensibil, ne-am gândit în mod special să integrăm această acțiune pentru confortul cursanților noștri.

Am mai participat la astfel de cursuri și nu am văzut îmbunătățiri semnificative în relațiile mele. Cum este oferta voastră diferită?

Acum e ilogic să credem că după un curs, chiar și de 6 ore, putem să ne schimbă viața la 180 de grade. Ce putem promite e că nu va fi doar teorie, ci și multă practică ghidată. Vei pleca cu conștientizarea valorilor tale, vei face primul pas în a înțelege ce te face cu adevărat fericit/ă în această lume și cum să reușești să simți această împlinire cât mai des, astfel încât ulterior, dacă constatăm împreună că situația ta, respectiv dorința ta este de îmbunătățire semnificativă, atunci vom lucra împreună într-un program de 6 luni de zile, unde săptămână de săptămână lucrăm personalizat în direcțiile propuse de tine. Însă acest training nu condiționează participarea pe mai departe a unui program extins.

Nu știu dacă am timp să particip. Voi primi și înregistrarea cursului?

Nu! Cursul se ține LIVE, pe Zoom, însă nu va fi înregistrat. Dacă știi că nu poți fi prezent/ă în cadrul orelor de training, atunci poate ar fi mai bine să nu te mai înscrii

Acest Training e doar pentru oamenii singuri?

Nu! Deși topica principală e legată de cum să-ți găsești partenerul potrivit, următorul punct central este și cum să consolidezi o relație împlinitoare. Așa că dacă tu ai deja un partener și vrei să duci relația la nivelul următor, acest Training este foarte potrivit și pentru tine. Vei învăța cum să comunicați mai bine, cum să ajungeți să vă respectați și să vă iubiți mai mult

Rezervă-Ți Locul La
TRAININGUL Grauit Din 08-09 Decembrie

Cum Îți Alegi Partenerul Potrivit Ca Să Nu Trăiești În Relații Disfuncționale

Află cum să-ți construiești relații împlinitoare și care sunt primi pași esențiali pe care trebuie să îi faci ca să-ți alegi partenerul potrivit sau să nu mai stai în relații toxice

Reserve Your Seat Now

Enter your details below to book your seat for the Digital Agency Blueprint Live Class

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Pentru a primi LINK-ul de Zoom și să-ți reamintim că te-ai înscris, avem nevoie de următoarele date:

Fără nicio grijă, nr de telefon îl vom folosi STRICT pentru reamintirea trainingului

SADAS

Prin acest acord ne dai dreptul să folosim datele tale conform Termenelor si Conditiilor. Te asigurăm că datele tale sunt în siguranță și vom folosi acest nr de telefon strict pentru ce ți-am promis!

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close
Close