my element

Cum să știi ce profesie să alegi în funcție de fizionomia chipului tău ca să se potrivească vocației tale

Fă testul și află în 2 minute Elementul din Fizionomie care te definește și care te ajută să știi sigur ce profesii se potrivesc exact vocației tale

"Nu există cale vocațională fără o contribuție socială"

Alice Macrina

FĂ TESTUL DE MAI JOS ȘI VEI AFLA CE PROFESII SE POTRIVESC EXACT VOCAȚIEI TALE

Vei putea afla acest lucru, aflându-ți elementul fizionomiei tale! O dată aflat elementul, vei primi o serie de emailuri în care vei primi atât profesiile, cât și cum să ajungi să le integrezi și să le faci parte din vocația ta

Ce Primești Concret în Urma acestui chestionar

Afli concret ce profesii ți se potrivesc conform fizionomiei chipului tău
Îți va fi clară lista calităților și abilităților tale
Afli cum să-ți transformi profesia în vocație
Devii conștient și încrezător pe abilitățile tale, pe baza elementului din fizionomia ta
Devii sigur de menirea ta, pe baza elementului fizionomiei tale
Îți descoperi talentele native
Afli cum scapi de epuizare și stres conform elementului din fizionomia ta
Îți construiești o părere realistă despre propriile abilități și aptitudini
Afli încotro să te îndrepți în drumul vocației tale
Descoperi punctele tale forte, unice, pe care poți să le folosești indiferent ce profesie alegi să urmezi
Înveți cum să nu mai fi stresat în profesia ta
Știi pe ce calități și abilități te poți baza când va trebui să iei decizii în carieră
Afli exerciții și tehnici adaptate elementului tău prin care să îți crești încrederea în forțele proprii
Devii conștient de valoarea pe care o aduci în munca pe care o faci

Primești răspuns la întrebarea:
"Eu la ce aș fi bun?"


- Înveți cum să faci ceea ce ai fost menit să faci, cu plăcere și ușurință - 


Cine suntem noi?

Ciprian Cucu

Fizionomist, Psiholog, Coach & Consilier în Devoltare Personală

La început, nu înțelegeam de ce oamenii nu erau ca mine!

Mă așteptăm ca oamenii sa fie cum sunt eu și astfel ajungeam dezamăgit. Fizionomia mi-a dat ocazia să-i cunosc pe ceilalți, înțelegându-mă mai bine pe mine.

Acum sunt unul dintre puținii traineri de fizionomie din țară, alegând să folosesc de altfel această abilitate atât pentru a-i învăța pe alții, dar în special pentru a-i ajuta. Acest lucru nu a fost posibil până nu am observat mai întâi cât de mult m-a ajutat pe mine acest instrument!
Prin urmare, scopul meu este să ajut atât oamenii cât şi companiile prin oferirea celor mai bune soluţii, astfel încât să reinstalăm lucrurile cărora le simţim lipsa, să îmbunătăţim experienţele și relaţiile cu cei din jurul nostru, să ne redescoperim ca persoane şi să reuşim tot timpul să ne exprimăm potenţialul ştiind cum să utilizăm instrumentele ce le avem la îndemână.

Am reușit să fac toate aceste lucruri lucrând cu sute de oameni prin intermediul conferințelor și cursurilor susținute în toată țara, cât și a consultanțelor oferite tuturor celor care au simțit nevoia de a primi o informație care să-i ajute în propriile scopuri, rezultatele fiind senzaționale!

Acum, împreună cu Alice, dezvoltăm programe transformaționale de autocunoaștere și împlinire vocațională.

Alice Macrina

Psiholog, Coach, Consilier Vocațional și Consilier în Dezvoltare Personală

Sunt psiholog în domeniul Resurselor Umane și de 15 ani susțin oamenii să se descopere, să se îmbunătățească pe plan personal și profesional și să trăiască împliniți în această viață.

Întâi am activat în corporații. Timp de 8 ani am format angajați din mediul corporatist să își găsească locul jobul potrivit în organizație și să își facă treaba cu mai multă plăcere și împlinire.

Dar simțeam că viața e mai mult decât un job de la 9 la 6 așa că după ani de formări, practică și voluntariat în domeniul coachingului și trainingului, am luat decizia să îmi pun în valoare potențialul: am pornit propria firmă de Coaching și training în 2016

Pe lângă baza de psiholog, sunt trainer și consilier vocațional acreditat ANC, trainer și coach acreditat de John Maxwell în România și în SUA.

După cum observi toată activitatea mea profesională a fost și este despre oameni.

Cred în unicitate, autenticitate și sunt o susținătoare a celor care cred că există mereu o variantă îmbunătățită a lor și a vieții pe care o trăiesc, indiferent de aspect.

Pentru că misiunea mea este să aduc claritate și structură în viața celor care vor rezultate concrete, te ajut să îți cunoști talentele și abilitățile, și să ai încredere deplină în tine ca să poți genera bani din vocația ta.

Împreună cu Ciprian, construim programe transformaționale, unice în România prin combinația de instrumente pe care le folosim, pentru ca tu să îți cunoști drumul în viață, să îl urmezi cu încredere și să te bucuri de alegerile pe care le faci atât în plan personal cât și profesional.


Misiunea noastră:

Misiunea noastră este să te ajutăm să obții claritate, să înțelegi cum să ajungi să te simți în elementul tău ca să poți lua cele mai bune decizii legate de carieră, partener, propria ta viață!


Promisiunile noastre față de tine sunt:

Vei știi ce carieră să alegi atunci când ce faci acum nu te mai împlinește!


Vei avea o imagine mai clară despre tine însuți și vei începe să te apreciezi mai mult.


Vei descoperi talentele și punctele forte care te fac unic


Îți vei dezvolta încrederea în tine și în capacitatea ta de a face o schimbare pozitivă în lume.Cum facem asta?

Noi ne bazăm pe una dintre cele mai puternice metode de cunoaștere ale omului: Fizionomia! Folosind Tehnicile Chinezești de Citire a Chipului, cunoscute de mai bine de 5000 de ani, îți dezvăluim chipul tău ca pe un puzzle unic de trăsături. 

Dar asta nu e tot!
"Chipul tău este oglinda gândurilor, emoțiilor și trăsăturilor tale unice, cu care te-ai născut și pe care le-ai dobândit pe parcursul vieții." Dar în spatele lor se află potențialul tău cel mai de preț, pe care îl poți trăi dacă îți cunoști calitățile, atuurile și darurile cu care ai fost înzestrat.
Prin combinarea fizionomiei cu coachingul, îți oferim oportunitatea să descoperi vocația ta și domeniile de carieră potrivite pentru tine și să le pui în practică.
Aceasta este o experiență unică în România, așa că nu rata ocazia de a-ți descoperi adevăratul potențial acum!


Dovada vie (la propriu):
oameni ce și-au găsit vocația 

Programator
&Antreprenor

"Până să lucrez cu Alice, afacerea mea a rămas la stadiul de dorință, de vis. Alice m-a ajutat să clarific ce vreau de la acest proiect, cum să rămân motivat și să nu renunț"

Dan Geabunea

Avocat
&Coach

”Am învățat să pun și să îmi pun întrebări, să-mi privesc analitic convingerile limitative și reacțiile, în așa fel încât să le pot modela eu pe ele, nu ele pe mine"

Ioana Ochi

Consilier
Vocațional

"Împreună cu Alice, am reușit să definim mult mai clar obiectivele și să îmi construiesc strategia de care am nevoie pentru a le atinge...și pe care le-am și atins!"

Klára Dimén

Fizionomist

"O recomand pe Alice cu toată încrederea pentru profesionalismul ei și devotamentul cu care se implică în a te ajuta. A fost o experiență extraordinară pentru mine!"

Alisa Gabriela Popa

"Fă testul și vei afla clar ce carieră te va face să te simți în elementul tău!"

Ciprian cucu

MY ELEMENT

Free Download

Sign up now to get your free guide

Enter your name and email to download this free guide

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close