Cum Să-ți Înțelegi Și/Sau Găsești Partenerul După Chipul Tău Și Al Lui

Webinar GRATUIT despre Relații

Webinar Gratuit: Relații Împlinite

Indiferent că ești deja într-o relație sau îți dorești una, vei face cunoștință cu un program UNIC ce combină Fizionomia Și Coachingul pentru a te ajuta să te Cunoști Mai Bine Pe Tine, Să-ți Înțelegi Și/Sau Găsești Partenerul Pentru Crearea Relației Împlinite.

Acest Webinar rulează pe o perioadă limitată de timp și locurile sunt limitate!

O Privire Scurtă A Ceea Ce Va Conține Programul:

Acest program a fost conceput unind tehnicile de citire a chipului Mian Xiang cu tehnici de coaching, astfel încât să reușești să te înțelegi mai bine pe tine și să știi cum să te armonizezi cu tine, ajungând să observi cu adevărat ce ai nevoie, cum arată persoana de care ai nevoie, ca într-un final să reușești să duci relația cu potențialul/actualul partener la un nivel împlinitor pentru amândoi!

Tu

Cel mai important om din relația ta...ești TU! În primul rând trebuie să înveți să îți fie bine cu tine, să înveți să te armonizezi cu propriile stări și trăiri, astfel încât dacă tu ești bine, să poți atrage mai departe persoana potrivită și să ai relația împlinitoare! ”Împlinirea” relației vine când ambii parteneri sunt ”plini”, adică fiecare este bine cu sine însuși, și astfel fiecare contribuie cu starea sa de bine la relația împlinită pe care și-o doresc împreună.

Partenerul/Partenera

Atunci când alegi partenerul vieții tale, trebuie să știi de ce anume trebuie să ții cont! Dar nu poți face asta decât înțelegându-te prima dată pe tine, ca să reușești ulterior să-l înțelegi și pe celălalt. În această etapă înveți că nu celălalt e de vină, că nu celălalt trebuie să se schimbe, ci înveți cum arată un ”celălalt” potrivit. Înveți cum să-l înțelegi pe celălalt, pentru a reuși să vă aduceți plus valoare unul în viața celuilalt.

Relația

Relația poate fi fericită atunci când membrii relației sunt fericiți. Pentru asta e de înțeles că relația trebuie privită ca o a treia entitate care definește doar modul în care cei 2 aleg să trăiască împreună, datorită a ceea ce sunt ei în plan individual. Relația nu e o scuză pentru a face sacrificii care nu-ți servesc, relația trebuie privită ca un răspuns a 2 oameni care se simt bine ei cu ei și se bucură împreună de acest fapt.

Ciprian Cucu - Fizionomist, Coach & Consilier în Dezvoltare Personală

Ciprian Cucu este unul din singurii traineri fizionomiști din țară care abordează Tehnica chinezească de citire a chipului Mian Xiang, prin filozofia celor 5 elemente!
În acest program, a pregătit niște materiale prin care, cu ajutorul fizionomiei, să reușești să te înțelegi mai bine pe tine, să înțelegi ce anume ai nevoie și cum arată ce ai nevoie, ulterior reușind să armonizezi relația cu orice tip de partener ești sau vei fi!

Alice Macrina - Psiholog, Coach&Consilier vocațional

Alice Macrina a făcut parte în 2019 în topul celor mai buni 50 de coach din țară, acest lucru fiind atestat de comunitatea de coaching&training din România!
De asemenea are o experiență bogată în lucrul cu oamenii, în calitate atât de psiholog, cât și de coach sau consilier în dezvoltare personală&vocațională, lucrând cu oameni ce au întâmpinat diverse probleme din viața personală, profesională cât și relațională.
În acest program, Alice vine în completarea filozofiei celor 5 elemente prezentate de Ciprian, prin exerciții practice care să te ajute să ieși din triunghiul dramatic ”salvator-victimă-persecutor”  pentru ca mai departe să îți gestionezi mult mai eficient viața personală și relațională.

Programul Este Pentru Tine Dacă:

Vrei să te înțelegi mai bine pe tine și ce anume ai cu adevărat nevoie
Ești singur și vrei să fii la un moment dat într-o relație, iar aceasta să fie exact cum îți dorești
Ești într-o relație pe care vrei să o îmbunătățești / vrei să-ți înțelegi mai bine partenerul
Vrei o relație de cuplu, dar de fiecare dată dai de o persoană nepotrivită
Ești de mult timp singur/ă și nu înțelegi de ce întâlnești constant aceleași tipuri de oameni
Ești într-o relație satisfăcătoare, dar vrei să înveți cum să te bucuri mai mult de această parte a vieții tale

Câteva Rezultate Recente Ce Le-am Primit De La Oameni Ca Tine:

M-am căsătorit de devreme și imediat a venit și primul copil. Mi-am dat seama ulterior că rămân cu același om pentru tot restul vieții. Domnul Ciprian m-a ajutat să observ mai bine ceea ce mergea și ce nu și din acel moment mi-a fost totul mai clar cum să abordez restul relației. Acum totul e mult mai bine, iar între timp a apărut și al doilea copil în relația noastră.

choose your image

L. VIOLETA

Sunt foarte multe lucruri valoroase pe care le-am primit de la Alice. Cea mai mare valoare pe care am primit-o este un proces de schimbare, de creștere, de asumare, de rafinare a gândirii și astfel a vieții mele, care a fost declanșat de prima noastră întâlnire și care nu se va sfârși decât la finalul călătoriei mele în aceasta viața. Am multă recunoștință pentru cum ești și ce faci!

choose your image

O. Ioana

Înțelegând conceptul celor 5 elemente, am înțeles ce am cu adevărat nevoie. În momentul de față pot spune că mă simt mult mai sigură pe mine pentru deciziile pe care le iau, indiferent că sunt pe plan personal sau relațional.

choose your image

T. Maria

Mulțumesc Alice, că m-ai învățat cum să relaționez! Azi când am avut o întâlnire, am observat cum lucrurile se desfășurau mai lejer, nemaigândindu-mă ce impresie voi lăsa persoanei din fața mea. Niciodată n-am privit o femeie ca până acum. Grazie 🙂

choose your image

M. Lucian

Webinar GRATUIT despre Relații

Rezervă-ți Locul La Webinarul Live Despre Relații

Beneficiile acestui Webinar și ce vei afla:

Care e soluția oricărui conflict într-un cuplu
Vei înțelege procesul prin care poți ajunge să faci ca orice relație să meargă
Înțelegi de la prima întâlnire dacă există sau nu compatibilitate
Close