CIPRIAN CUCU

 

Este trainer, fizionomist, consultant în dezvoltare personală, citirea chipului uman & limbajul trupului şi iniţiatorul proiectului Master of Physionomy.

“Am început să studiez fizionomia de la Suada Agachi, care, după părerea mea, este cel mai bun fizionomist român şi îi mulţumesc pentru tainele împărtăşite şi pentru formarea mea ca şi cititor de feţe. Am avut oportunitatea să fac parte din echipa ei restrânsă de fizionomişti, fiind şi singurul bărbat din echipa sa, unde colaboram pentru conceperea analizelor clienţilor ei. 

Această experienţă a fost un start pentru propriul drum în tainele fizionomiei, unde am început să ofer consultanţă oamenilor şi să pun în practică fiecare informaţie pe care am reuşit să o acumulez în timp.

Prin urmare, scopul meu în momentul de faţă este să ajut oamenii şi persoanele juridice

prin oferirea celor mai bune soluţii, astfel încât să putem reinstala lucrurile cărora le simţim lipsa, să îmbunătăţim experienţele și relaţiile cu cei din jurul nostru, să ne redescoperim ca persoane şi să reuşim tot timpul să atingem potenţialul maxim ştiind cum să utilizăm instrumentele ce le avem la îndemână.


Pentru acest lucru am iniţiat proiectul Master of Pysionomy, care este format din mai multe domenii: Oferim consultanţă pentru persoane fizice atât faţă în faţă cât şi la distanţă; Oferim cursuri de specialitate, unde învăţăm oamenii tainele citirii trăsăturilor faciale şi

oportunitatea de a beneficia de un program de implementare şi aprofundare a informaţiilor prin noţiuni practice şi, nu în ultimul rând, servicii oferite persoanelor juridice în domeniul afacerilor, resurselor umane, domenii competiţionale etc. Printr-un astfel de proiect înglobăm atât serviciile pe care le putem oferi, dar şi oportunitatea de a te iniţia în aceste taine, devenind tu însuşi un fizionomist.”