Descoperă O Nouă Și Puternică Modalitate De A Cunoaște Oamenii - Citirea Trăsăturilor Faciale 


În doar 2 ore... vei învăța ce poți face cu fizionomia, care sunt instrumentele de citire a trăsăturilor faciale și cum pot fi acestea puse în aplicare, astfel încât după ce termini acest program să vezi deja rezultate diferite în viata ta și în interacțiunile cu alți oameni.

Dragă Prietene,


Ți-ar plăcea să ai la dispoziția ta o metodă simplă, testată și dovedită prin care să reușești să-ți înțelegi emoțiile tale și ale celor din jur?

Să înțelegi care sunt interesele omului din fața ta, dincolo de ce dorește acesta să-ți afișeze? Să poți să-ți îmbunătățești atât relațiile personale, cât și cele de business, doar uitându-te la celălalt și să înțelegi cu cine și cum trebuie să interacționezi? 

Atunci citește în continuare...


Pentru că ceea ce vei citi în continuare te va ajuta să înțelegi că tot ce am scris mai sus se poate...și nu doar atât...


Și această metodă o sa îți crească nivelul de calitate al relațiilor, al autocunoasterii, al carierei, și chiar al veniturilor de 5-10 ori...

În primul rând imaginează-ți că poți să înțelegi un om așa cum este el, iar cel mai important să îți înțelegi vocația și prin urmare cum să-ți pui plusurile în aplicare pentru a deveni cea mai bună variantă posibilă. 

Știu! Acum te gândești... cum poate ”chestia” asta ca doar uitându-te la fața cuiva să știi lucruri despre el?

Înainte să-ți spun eu cum, vreau să-ți răspunzi la niște întrebări simple:


Ți s-a întâmplat vreodată să-ți dai seama că cineva te minte, doar după fața lui?

Ți s-a întâmplat vreodată să iei o decizie sau să etichetezi din start o persoană fiindcă...”Uită-te și tu puțin la fața lui. Ți se pare că ar fi bun la/de încredere/în stare să....”?

Ți s-a întâmplat să nu ai încredere în cineva la primă vedere, chiar dacă nu ai mai avut un istoric cu acea persoană, însă chipul lui pur și simplu nu-ți inspira încredere?

Ai avut vreodată impresia că oamenii care arată într-un anumit fel (chei, cu nasul mare, cu ochii verzi, etc) sunt într-un fel specific? (de neîncredere, buni, răi, etc)?

Ți-a fost vreodată cineva antipatic/simpatic doar după chipul său, chiar dacă nu îl/o cunoșteai?

De ce nu...Te-ai îndrăgostit vreodată la prima vedere?!


Așadar, vreau să te întreb...

Nu ți se pare că sunt destule lucruri pe care le citești deja doar de pe fețele oamenilor?!

Dacă ai răspuns cu DA la măcar una din întrebări, observi că și tu, fără să vrei uneori, te iei și după chipul celui din fața ta atunci când iei o decizie, sau ai o anumită stare caracteristică.

Gândește-te că sunt oameni care au studiat aceste lucruri la un nivel mult mai profund și au ajuns la rezultate remarcabile despre cunoașterea omului dincolo de lucrurile pe care le faci deja într-un mod intuitiv...

Chipul nu este altceva decât un puzzle care afișează INTERIORUL NOSTRU

NU E ”LIE TO ME”, NU E ”THE MENTALIST”!

NU E VORBA DESPRE CITIREA EXPRESIILOR FACIALE.Nu e nevoie să stai cu lupa și să observi când a clipit, și din ce sprânceană ți-a făcut cu ochiul...

Aia e cu totul o altă metodă care arată de fapt omul cum e el doar în acel moment...iar unele lucruri ce țin de gestică se pot învăța.

Ceea ce facem noi aici e CITIREA TRĂSĂTURILOR FACIALE.

Practic fiecare trăsătură spune ceva despre noi. Și ce e interesant e că aceeași trăsătură la alți oameni poate spune alt lucru fiindcă puzzle-ul (chipul său) are o altfel de construcție.

Astfel, cunoscând tehnicile de citire a trăsăturilor faciale, reușim să deslușim corect temperamentul, caracterul, personalitatea, cum gândește acel om în general, ce îl preocupă, pe ce pune accent, care este aspectul pe care ar trebui să pună accentul mai mult, cum negociază, cum vede viața, ce îl defineșteîn orice aspect al vieții?!

Nu faptul că ai dat de oameni care ți-au făcut rău e problema, ci ABILITATEA TA de a judeca oamenii a fost problema!!!

Oamenii se schimbă...
Da și nu!

Oamenii de fapt nu se schimbă ci scot la suprafață o altă imagine a sinelui care era demult prezentă, dar încă neactivă!

Dacă ai fi putut observa de la început predispozițiile acelui om, nu te-ai mai fi amăgit că la început lucrurile mergeau bine și să crezi că așa vor merge toată viața.

Oamenii reacționează diferit în contexte diferite și e normal acest lucru...

Nu ai de unde să știi cum va reacționa acel om într-un context total nou fiindcă nici el nu știe asta, iar fiecare individ are propriul stil de evoluție personală

ÎNSĂ...ce poți să observi sunt predispozțiile acestuia și astfel îți asumi că omul poate ajunge și altfel decât ai fi crezut de la început.

Poți să vezi în celălalt doar ceea ce se află deja în tine!

Ți-ar plăcea să știi ce potențial se află în tine, să aflii care îți sunt plusurile de care poate nici tu nu ești conștient, pentru a lucra cu tine în a ajunge cea mai bună variantă a ta fără să fie necesare zeci de ședințe la tot felul de terapeuți?

Ți-ar plăcea să-ți conștientizezi emoțiile predominante care te guvernează și să înveți cum să lucrezi cu acestea pentru a fi în armonie cu ele?

Ți-ar plăcea să știi cum să te poziționezi corect față de alte persoane? Cum să interacționezi cu oricine pe limba lui?!

Ți-ar plăcea să poți cunoaște ce tip de personalitate, ce temperament are omul care ți se prezintă?

Ți-ar plăcea să-ți înțelegi mai bine familia, oamenii apropiați, să le înțelegi motivele din spatele modului lor de a fi și de a acționa?

Ți-ar plăcea să știi că deții un oarecare control și că nu te mai lași ușor influențat de oricine și să știi în cine și pe ce să-ți bazezi încrederea?

Și totuși... cum poți să faci toate acestea? Plus ce mai spuneai de carieră, negocieri, angajați?!

PĂI, poți începe prin a studia omul terminând facultăți, masterate, doctorate în psihologie și alte cursuri conexe...

Să mergi la tot felul de terapii, unele bazate pe știință altele pe metode care mai de care mai miraculoase.

Să renunți la ceea ce faci acum ca să îți dedici tot timpul pe acest subiect....

SAU, ai putea cheltui zeci și sute de mii de lei (da, sute de mii de lei) pe cursuri, mentorate...

Sau... mai este și altă cale...

Însă înaite să îți spun asta, vreau să mă introduc:

Numele meu este Ciprian Cucu.


Sunt Fizionomist, Coach, Consilier în Dezvoltare personală, Trainer, Public Speaker, Consultant în citirea trăsăturilor faciale pentru diverse servicii.

Am început acest drum din dorința și plăcerea de a cunoaște omul din toate aspectele sale și am invățat că până la proba contrarie orice e posibil.

Prin urmare, scopul meu în momentul de faţă este să ajut oamenii cât şi entitățile juridice prin oferirea celor mai bune soluţii, astfel încât să putem reinstala lucrurile cărora le simţim lipsa, să îmbunătăţim experienţele și relaţiile cu cei din jurul nostru, să ne redescoperim ca persoane şi să reuşim tot timpul să atingem potenţialul maxim ştiind cum să utilizăm instrumentele ce le avem la îndemână.

Pentru acest lucru ofer consultanţă pentru persoane fizice atât faţă în faţă cât şi la distanţăcursuri de specialitate, unde învăţăm oamenii tainele citirii trăsăturilor faciale şi oportunitatea de a beneficia de un program de implementare şi aprofundare a informaţiilor prin noţiuni practice şi, nu în ultimul rând, servicii oferite persoanelor juridice în domeniul afacerilorresurselor umane, domenii competiţionale, etc..

Am reușit să fac toate aceste lucruri momentan în rândul a sute de oameni prin intermediul conferințelor și cursurilor susținute în toată țara, cât și a consultanțelor oferite tuturor celor care au simțit nevoia de a primi o informație care să-l ajute  în propriile scopuri, rezultatele fiind senzaționale!

Am reușit astfel să implementez un program de curs structurat în 2 module de unde oamenii pot prelua o bază informațională complexă cu toate tehnicile care dau rezultate și sunt ușor de înțeles, cu aplicabilitate atât în viața de zi cu zi, în relațiile personale cât și în afaceri sau oriunde poate exista contact uman.

Nu m-am oprit doar la un curs de unde poți pleca cu informații complexe care clar îți vor îmbunătăți optica și modul de a privi viața și oamenii.

Practic e clar că după un curs de 3 zile întregi, nu vei reuși ieșind de acolo, să citești toți oamenii de pe stradă din toate punctele de vedere. În schimb ieși mai bogat informațional pe această temă însă la fel ca la școala de șoferi, examenul se dă în stradă! E nevoie de practică.

Astfel, am construit un program de mentorat cu o durată de 6 luni pentru cei ce termină cursul de Citire a Chipului prin metoda Mian Xiang, cea mai complexă si mai utilă tehnică de citire a chipului! Un program în care te ghidez pas cu pas, zilnic, cu exerciții și îndrumări pentru a reuși la final să poți fi pregătit să folosești aceste tehnici la un nivel mai mult decât optim pentru ce înseamnă un fizionomist experimentat.

ÎN CE ALTCEVA MAI POȚI FOLOSI FIZIONOMIA?!

Pe lângă ce am scris anterior, pe lângă cunoașterea personală, atât a ta, cât și a celor din jurul tău...

Păi....gândește măreț....

Îți garantez că vei vinde mai bine, înțelegând de la început cu cine stai de vorbă, chiar și fără să scoată un cuvânt pe gură

Poți înțelege de la început cu cine urmează să faci afacerea

Vei ști mult mai bine cum să recrutezi oameni, dincolo de ce îți vor spune și vor dori să afișeze

Vei înțelege ce carieră îți este potrivită

Vei lega relații mai bune între departamente/echipe

Și lista poate continua...

Pe bune, chiar e posibil așa ceva?!

Dacă ar fi să-ți răspund scurt, atunci DA, ți-aș zice că e posibil!

Dar te înteleg...

Ceea ce nu cunoaștem ni se pare greu de crezut. Și chiar îți recomand să nu crezi tot ce ți-am zis ci să te convingi singur.

Am realizat și un proiect public pe Facebook, unde am analizat în cadrul unei postări 500 Poze a 500 de oameni total diferiți, din toată țara, unde am făcut o scurtă descriere caracterizatoare fiecăruia în doar 14 zile! Acest lucru poate fi verificat oricând pe pagina personală, iar din cele 500 de persoane, doar 2 au spus că nu se recunosc în descriere, însă...întrebarea mea a fost ”Cât de mult lași să te cunoști tu pe tine încât să accepți acele lucruri că ele chiar te definesc?”

Personal am nevoie să colaborez cu oameni deschiși care chiar își doresc să afle lucruri din acest domeniu, iar pentru că acest domeniu e încă nou pentru România și încă e nevoie să se creeze o educație a mișcării, nici nu-mi doresc să urmezi un curs întreg!

Din acest motiv am creat acest MINICURS de doar 2 ore în care îți voi explica și arăta mai pe îndelete că DA, e posibil și că #NUEMAGIEEFIZIONOMIE! 

Mai mult, eu știu ce predau și modul în care îmi fac treaba, așa că dacă consideri că ți-ai irosit cele 2 ore din viața ta, sau orice altceva de acest gen, îți ofer banii înapoi, garantat 100%! Vei primi cei 97 de lei înapoi oricare ar fi motivul!

DOAR DĂ O ȘANSĂ DE 2 ORE! Nu te costă mai nimic. Iar ulterior, dacă vrei într-adevăr să aflii și mai multe detalii te aștept la curs. Până atunci, dacă înca ai dubii, chiar nu-mi doresc să-ți arunci banii pe îndoilei...mai întâi fă cunoștință cu această taină prin acest MINICURS de 2 ore!

Acum, ce ai de învățat este cum poți să ajungi să ai astfel de rezultate...

Nu trebuie să devii un fizionomist dacă nu asta îți dorești, dar...

Dacă ești gata să:

Muncești mai inteligent cu tine, nu din greu

Să ajuți mai mulți oameni, înțelegându-i

Să fi încrezător în tine și capacitățile tale

Să aflii ce spune fața ta despre tine...

Să vinzi/negociezi cu un as în mânecă mereu la tinie...

Atunci, o să iubești asta....

Tehnici De Citire A Chipului

Da, Sunt Gata Să Învăț Despre Cum Poți Citi Oamenii După Chipul Lor

De curând am predat întregul MINICURS LIVE.... și tu îl poți obține în întregime (împreună cu câteva bonusuri) CHIAR ACUM.

În acest nou MINICURS vei învăța...

- Ce presupune analiza chipului uman și cum se pot citi oamenii?

- Care sunt tehnicile de citire a chipului?

- Modalități de analiză a trăsăturilor faciale

- Semnificația trăsăturilor faciale

- Analiza trăsăturilor faciale după cele cinci elemente chinezești (apă, lemn, foc, pământ, metal)

De asemenea, vei înțelege:
- Care îi sunt interesele și cum să vorbești pe limba celui din fața ta

- De ce îți creezi păreri despre oameni și înveți dacă acestea sunt adevărate sau nu

- Că poți să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și relaționare cu oamenii din viața ta

- Că poți să cunoști omul indiferent de modul în care acesta alege să ți se prezinte

"Ce Poți Să-mi Garantezi Și Ce Nu?”

Îți garantez că vei prelua de la acest MINICURS informații în plus față de ce știai sau oricum ți se va prezenta într-un mod nou.

De asemenea îți garantez că vei putea prelua informații care, puse în practică, îți vor aduce deja rezultate diferite și o zic cu simț de răspundere.

Acest MINICURS a fost deja probat în cele mai mari orașe din țară sub forma conferințelor susținute și îmbunătățit în urma feed-back-urilor aduse de către participanți.

Supriza a fost că la aceste prezentări au venit și oameni care au urmat și alte cursuri sau au participat și la alte prezentări din domeniu, oferite de alți traineri ce folosesc aceleași tehnici sau altele diferite și mi-au spus că in aceste 2 ore au avut acces la informații și predate într-o formă care nu se compară cu ce oferă ceilalți de pe aceeași piață poate unii dintre ei chiar mai bine văzuți, menționând că acest program merită lejer peste 250 lei comparând cu ce au plătit și pentru ce în altă parte!

Acum acest lucru, legat de ce primești în altă parte nu pot să garantez, însă pot să garantez că astea au fost unele din feed-back-urile participanților.

Mai pot să garantez că nu te vei plictisi! Crede-mă e o provocare acest program online fiindcă mie unul îmi place să am contact fizic cu oamenii din sală, să pun întrebări, să fie o prezentare interactivă și pentru asta am depus tot efortul ca această prezentare să fie asemenea celor din sălile de curs, în care să nu simți când trec aceste 2 ore.

Pe lângă toate astea, vei avea acces la aceeași prezentare mereu pe platformă și te vei putea uita la ea ori de câte ori vei dori să reauzi sau să revezi unele informații.

Garantez că nu-ți vei folosi timpul și vanii de ”pomană” și pentru asta vin cu această garanție de returnare a banilor!


DAR

Să ne facem înțeleși...

Dacă vrei ca după 2 ore a unei prezentări online să începi să citești oamenii pe stradă mai ceva ca ”Cal Lightman”, NU ÎȚI RECOMAND ACEST PROGRAM!

Acest MINICURS este un program introductiv din care într-adevăr vei putea prelua niște informații valoroase ce pot fi practicate, dar nu ai cum să fii un fizionomist după un program de 2 ore!!! (pentru asta există curs pe mai multe zile și program de mentorat pe cateva luni)

Genial

Pur și simplu e genial! Îmi place foarte mult modul direct și concret în care prezintă toate detaliile. Am avut o imagine de ansamblu ce m-a ajutat să devin mai disciplinată și organizată. Îl recomand oricând cu încredere!

Andreea Roman

Antreprenor

Rezultate

Informațiile din curs m-au ajutat în sesiunile de coaching&training, să cunosc detalii mult mai exacte și profunde înainte ca ei să le comunice. Fără să vrei începi să vezi oamenii altfel!

Alice Macrina

Psiholog, Consilier Vocațional, Coach

Revoluționar

Am făcut cursul din curiozitate și trebuie să spun că a depășit cu mult așteptările! Am început să înțeleg comportamentul unor cunoștințe, m-a ajutat să evit conflicte atât în viața personală cât și în cea profesională. Personal am urmat atât cursul cât și programul de Mentorat!

George Popa

Inginer Aeronave

Da, Sunt Gata Să Învăț Despre Cum Poți Citi Oamenii După Chipul Lor

Spuneam că participanții la un astfel de program specificau că aș putea să duc acest MINICURS lejer si la peste 250 lei, însă aleg să o fac preț mai scăzut - 97 LEI.

Și ca să mă asigur că vei primi și mai multă valoare din acest MINICURS... și vei pleca cu informații noi și concrete care pot fi puse în aplicare ... în cel mai SCURT timp...

Uite Exact Ce Primești La ˝Pachet˝ Cu 

Acest MiniCurs ...

2 ore de informație teoretică&practică

Bonus #2: Reducere acordată primului modul de curs, dacă te hotărăști să participi în urma acestui program

Acces nelimitat cu user și parolă

Bonus #3: Alte surprize secrete

Da, Sunt Gata Să Învăț Despre Cum Poți Citi Oamenii După Chipul Lor

Vreau Acum!

Obține NOUL MiniCurs în care vei afla cum și ce se poate citi pe chipurile oamenilor!

250 RON ACUM 97 RON