• Cum să vă înţelegeţi reciproc;

  • Cum să-i înţelegi emoţiile celuilalt;

  • Cum să vă îmbunătăţiţi relaţia sexuală;

  • Plăcerile şi pasiunile partenerului;

  • Rezolvarea conflictelor.

Când vorbim de cuplu, există un el şi o ea şi câte o paletă de trăiri, emoţii etc. din partea fiecăruia. De altfel intrăm într-o relaţie fiindcă anumite elemente din paleta noastră de trăiri se regăsesc şi în ale celuilalt.

Conflictele de orice fel apar atunci când unul are trăiri diferite pe paleta sa, iar celălalt partener ori nu le poate înţelege, ori nu le acceptă, însă ele trebuiesc duse la final cumva.

Astfel, prin acest serviciu vom putea în primul rând să înţelegem reacţiile celuilalt şi ce emoţii îl domină atunci când le are. Pe lângă acest lucru, rezolvarea conflictelor vine de la înţelegerea pe care i-o acordăm celuilalt şi permisivitatea avută în raport cu plăcerile şi pasiunile pe care le are partenerul şi pe care trebuie să le înţelegem şi dacă se poate să ne integrăm şi noi în ele dar sprijinindu-l.

Acelaşi lucru se întâmplă şi când vine vorba de contactul sexual dintre cei doi parteneri, unde compatibilitatea va exista doar dacă îi înţelegem, acceptăm şi ajungem la un consens în legătură cu aceste nevoi. Câteodată partenerul nu ne spune anumite lucruri tocmai pentru a nu ne simţi noi prost.

Pentru și mai multe informații, vă recomand articolul:

Ce putem face cu fizionomia? Cu ce ne ajută si unde…

Pentru acest tip de serviciu putem stabili o analiză duală pe puncte clare şi la subiect, separat cu fiecare în parte, sau doar cu unul dintre parteneri având la îndemână poze clare şi precise cu cealaltă persoană.

INVESTIȚIE: 200-400 Lei