• Culorile şi vibranţele lor în vestimentaţie;

  • Forma, grosimea sprâncenelor şi explicaţiile aferente;

  • Frizura ideală în raport cu fizionomia şi nevoile noastre.

Se cunoaşte faptul că fiecare lucru ce ne înconjoară ne influenţează într-un mod sau altul. Se ştie de către toată lumea că atunci când soarele străluceşte pe cer, oamenii au o cu totul altă stare faţă de atunci când norii sunt cei predominanţi.

Astfel, şi culorile au o semnificaţie şi o importanţă aparte în vestimentaţie şi în vibranţa pe care reuşeşte să ne-o dea. Este important să ştim ce culoare să adoptăm atunci când dorim să mergem la o întâlnire de afaceri şi cu cine ne întâlnim acolo, faţă de o întâlnire amicală ca între prieteni sau una romantică. E clar că atunci când îmbrăcăm o rochie elegantă ne simţim într-un alt mod faţă de atunci când luăm o simplă rochie de zi pe noi.

Putem să ne simţim noi confortabili, şi totodată să îl facem şi pe cel din faţa noastră să ne privească într-o anumită lumină.

Mergând mai departe, forma sprâncenelor, distanţa dintre ele, grosimea lor şi gradul de asimetrie, pot spune şi emite o multitudine de informaţii. Aici vorbim în special de felul în care vom fi percepuţi de către ceilalţi dar şi schimbările ce vor fi survenite din această cauză. Atunci când lumea te priveşte ca pe cineva important, începi şi tu să te simţi ca atare. Aşa şi când vine vorba în primul rând de forma ideală pentru fizionomia noastră, dar astfel vom înţelege şi mai bine de ce tindem să avem un anumit tip de comportament sau de ce lumea tinde să ne considere într-un anumit fel în care poate noi la prima auzire nu ne regăsim.

Nu mai vorbim de podoabă capilară. Lungimea, grosimea, culoarea, textura părului în general, spun şi pot emite din nou foarte multe informaţii. Din acest motiv veţi observa cum şi copiii mici, blonzi cu părul creţ şi ochii albaştrii, sunt mult mai „năzdravani” decât un copil cu părul şaten şi ochii căprui.

Acest lucru îl putem folosi, în rândul femeilor, pentru a reuşi să atragă mai multe persoane de sex opus, şi ce informaţii să le emită acestora, cât totodată poate fi folosit şi pentru a arăta şi impune un anumit statut în cadrul unui anumit loc de muncă.

Pentru și mai multe informații, vă recomand articolul:

Ce putem face cu fizionomia? Cu ce ne ajută si unde…

Putem să ne jucăm cu informaţiile şi să facem ce considerăm noi de cuviinţă. Un lucru însă e sigur, cum spunea Leonardo Da Vinci: „Detaliile sunt cele mai importante fiindcă ele dau perfecţiunea!”. Iar deseori, vedem că anumite lucruri considerate de către unii neînsemnate, pot cântări enorm în anumite circumstanţe.

INVESTIȚIE: 100 Lei