Operaţiile estetice îţi schimbă personalitatea! Ţi le faci tocmai pentru a-ţi creşte stima de sine, corectând o anumită trăsătură care consideri că nu te scoate în evidenţă într-o lumină pozitivă.

Nu este absolut nimic greşit în acest aspect, însă vorbim de cele mai multe ori de o schimbare permanentă survenită asupra noastră, astfel consider că pentru luarea acestei decizii e important să ştim ce SCHIMBĂRI VOR AVEA LOC ÎN VIAŢA NOASTRĂ din punct de vedere psihic, emoţional, şi cum să ne raportăm la modul în care vom fi văzuţi şi percepuţi de către ceilalţi!

Trebuie să ştim că fiecare formă de pomet, buze, nas etc. înseamnă ceva anume! Trebuie să ştim dacă ne vom simţi confortabili şi dacă ne caracterizează tipurile şi formele acestora. Se ştie că un nas lung şi osos pentru femei de exemplu, este denumit ca fiind nas de carieristă; pe când cu un nas mic e mai greu să faci carieră. De ce?! Fiindcă fără să vrei nu vei mai avea acelaşi tip de autoritate.

La fel şi cu buzele! Dacă doreşti să ţi le măreşti, e important să ştii că îţi va creşte şi nivelul de emoționalizare/afectivitate, ceea ce dacă eşti într-o poziţie de conducere, nu te va mai ajuta să dai ordine cu aceeaşi tărie şi să fii luată în serios aşa cum erai înainte, însă pentru membrii familiei va fi un plus.

Chipul nostru este harta sufletului nostru! Când ne tundem, şi lumea observă acest lucru şi ne complementează, ne creşte stima de sine! Acest lucru, doar că la scară mai mare, îl vom resimţi şi dacă operaţia estetică pe care dorim să o facem este conform fizionomiei noastre şi nu dăm în ridicol.

CUM NE SCHIMBĂ OPERAŢIILE ESTETICE ŞI PRIN INTERIOR?!

Simplu, ca şi în exemplul precedent. De ce ne simţim mai bine când avem o tunsoare nouă? Fiindcă lumea se raportează la noi într-un fel, şi prin modul în care ei se raportează, aşa şi noi la rândul nostru ne creăm stările după felul în care suntem percepuţi de către ceilalţi!

Astfel de schimbări e bine să le cunoşti dinainte să te apuci să îţi faci o operaţie estetică, să vezi ce schimbări îţi vor surveni în timp, şi printr-o consultanţă de specialitate vom identifica atât tiparul comportamental actual, cât şi diferenţele şi în ce arii şi în ce mod se vor răsfrânge.

Preţul unei astfel de consultaţii este unul mic, comparativ cu impactul pe care îl poate avea o modificare permanentă a chipului, fără să ştim cum ne vom simţi după!